Κροατία - Ελλάδα: Αντετοκούνμπο παντού στο Forum κι η είσοδος στο παρκέ (vid)

Κροατία - Ελλάδα: Αντετοκούνμπο παντού στο Forum κι η είσοδος στο παρκέ (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Κροατία - Ελλάδα: Αντετοκούνμπο παντού στο Forum κι η είσοδος στο παρκέ (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το πρόσωπο του ομίλου του EuroBasket 2022 στο Μιλάνο. Και έχει την τιμητική του στις εξέδρες του γηπέδου της Αρμάνι Μιλάνο.

Αποστολή στο Μιλάνο: Μιχάλης Γκιουλένογλου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι παντού στο EuroBasket 2022. H μορφή του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι παντού στην πόλη του Μιλάνο, τουλάχιστον όπου υπάρχει κάτι σχετικό με τη διοργάνωση.

Ένα χάρτινο ομοίωμά του βρίσκεται στη fan zone στην περίφημη πλατεία Ντουόμο και ανάμεσα στα υπόλοιπα (ένας παίκτης από κάθε ομάδα) είναι αυτό με τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Όσο για την εξέδρα του Mediolanum Forum; Η φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τόσο στους Μπακς όσο και στην Εθνική ομάδα έχει την τιμητική της.

Όχι μόνο από Έλληνες, αλλά από κάθε λογής φιλάθλους, κάθε εθνικότητας. Μία ματιά στην εξέδρα αρκεί για να διαπιστώσει κάποιος ότι η φανέλα του Giannis και ο ίδιος ο Greek Freak έχουν... κατακτήσει το Μιλάνο.

Φυσικά κατά την είσοδο της εθνικής ομάδας στο παρκέ για την καθιερωμένη προθέρμανση έγινε χαμός. Το 80% των φιλάθλων υποστηρίζει την Ελλάδα και δεν είναι όλοι Έλληνες. Αρκετοί πάντως συμπατριώτες μας ταξίδεψαν στο Μιλάνο για να στηρίξουν την προσπάθεια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα