Σερβία - Ελλάδα: Sold out η «τιτανομαχία» Γιόκιτς - Αντετοκούνμπο

Σερβία - Ελλάδα: Sold out η «τιτανομαχία» Γιόκιτς - Αντετοκούνμπο

bet365

Η αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανάμεσα στη Σερβία και την Ελλάδα, θα γίνει σε μία κατάμεστη Stark Arena.

Καρφίτσα δεν θα πέφτει στην Stark Arena την Πέμπτη 25 Αυγούστου. Η Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς θα υποδεχτεί την Ελλάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα 18.000 εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν ήδη κάνει... φτερά!

Απομένουν ελάχιστα κομμάτια, τα οποία αφορούν τα ακριβά εισιτήρια του αγώνα, τα οποία αφαιρέθηκαν από την ηλεκτρονική διάθεση και θα είναι προς πώληση στα εκδοτήρια του γηπέδου, την ημέρα του αγώνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Kurir.

Αιτία για το sold out δεν είναι μόνο η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ενός πλήρες ρόστερ από την ελληνική πλευρά, αλλά και το γεγονός ότι οι Σέρβοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ξεκινούν την προσπάθειά τους από την 5η θέση ενός ομίλου με 6 ομάδες, με τις 3 πρώτες από κάθε όμιλο να παίρνουν την πρόκριση για τα γήπεδα της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα