EuroBasket 2022: Η Ουκρανία, αντίπαλος της Ελλάδας, δεν θα έχει τον Λίποβι

EuroBasket 2022: Η Ουκρανία, αντίπαλος της Ελλάδας, δεν θα έχει τον Λίποβι

EuroBasket 2022: Η Ουκρανία, αντίπαλος της Ελλάδας, δεν θα έχει τον Λίποβι

bet365

Ο Ολεξάντρ Λίποβι αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό που δεν του επιτρέπει να ενισχύσει την Ουκρανία στο προσεχές EuroBasket.

O διεθνής Ουκρανός φόργουορντ, Ολεξάντρ Λίποβι ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στα Τρίκαλα (2016-17) και τον Προμηθέα Πατρών (2017-20) εξήγησε πως δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο EuroBasket και ο λόγος έχει να κάνει με τραυματισμό που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί.

«Πολλοί με ρωτουν γιατί δεν είμαι ανάμεσα στους υποψηφίους για την εθνική ομάδα της Ουκρανίας. Δυστυχώς τραυματίστηκα σοβαρά στο πόδι στο τελευταίο παιχνίδι των ημιτελικών του πρωταθλήματος στη Γερμανία (σ.σ. ο Λίποβι έκλεισε τη σεζόν στη Βόννη έπειτα από την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία). Η περίοδος ανάρρωσης από αυτόν τον τραυματισμό είναι 4-8 εβδομάδες.

Η ανάρρωση συνέπεσε με τις ημερομηνίες της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας και ο προπονητής μου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χρόνος να με περιμένει. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με επαγγελματισμό. Είναι λυπηρό αλλά μάλλον θα πρέπει να χάσω το EuroBasket. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ουκρανία και θα στηρίζω την εθνική ομάδα μου» ήταν το μήνυμα του Λίποβι στα social media.

Η Ουκρανία συμμετέχει στο Group B μαζί με τις Ελλάδα, Ιταλία, Κροατία, Μεγάλη Βρετανία και Εσθονία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα