Eurobasket 2022: Οκόμπο και Τουπάν θέλουν να αγωνιστούν με την Γαλλία

Eurobasket 2022: Οκόμπο και Τουπάν θέλουν να αγωνιστούν με την Γαλλία

Eurobasket 2022: Οκόμπο και Τουπάν θέλουν να αγωνιστούν με την Γαλλία

bet365

Ο Έλι Οκόμπο και ο Άξελ Τουπάν μίλησαν για μία επικείμενη συμμετοχή του στο Eurobasket του 2022 με την Γαλλία, δηλώνοντας πως είναι ένας από τους στόχους τους.

Η συζήτηση σχετικά με το ποιοι θα διαμορφώσουν το ρόστερ της Γαλλίας στις υποχρεώσεις για τα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στο Eurobasket του 2022 τον ερχόμενο Σεπτέμβρη συνεχίζει να... μαίνεται!

Στο προσκήνιο, αυτή τη φορά, βρέθηκαν οι Έλι Οκόμπο και Άξελ Τουπάν, οι οποίοι ερωτήθηκαν πρόσφατα στην Le Figaro για μία ενδεχόμενη συμμετοχή τους με τους τρικολόρ, τονίζοντας αμφότεροι πως πρόκειται για στόχο τους.

Ο γκαρντ της Βιλερμπάν και ένα από τα ονόματα που απασχόλησαν αρκετά την EuroLeague φέτος, ο Οκόμπο, δήλωσε πως «Είναι ένας στόχος για μένα επίσης να συμμετάσχω σε μια τελική φάση με τη γαλλική ομάδα. Είναι κάτι που πραγματικά θέλω.

Αυτό το καλοκαίρι, νομίζω ότι υπάρχει μια ευκαιρία. Υπάρχει επίσης ένα παράθυρο της FIBA τον Ιούνιο και μια ολόκληρη προετοιμασία πριν από το Eurobasket. Αυτός είναι πραγματικά ένας στόχος για μένα και θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμμετάσχω σε αυτόν».

Ενώ ο Τουπάν, ως φόργουορντ της Παρί, είπε: «Αυτή είναι μια από τις θετικές πτυχές του παιχνιδιού στη Γαλλία, βελτιωνόμαστε κάτω από τα μάτια του προπονητή, Βενσάν Κολέ. Μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές μας».

Θυμίζουμε πως ο Κολέ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νάντο Ντε Κολό, που τόνισε πως θα αγωνιστεί στο Eurobasket, όπως και ο Νικολά Μπατούμ για προσωπικούς λόγους. Από την άλλη, η ενίσχυση από το ΝΒΑ θα έρθει από τον Εβάν Φουρνιέ, ενώ «ανοιχτή» είναι και η συμμετοχή του Ρούντι Γκομπέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα