Έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ και στο βάθος… κόντρα με Ολυμπιακό!

Έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ και στο βάθος… κόντρα με Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ και στο βάθος… κόντρα με Ολυμπιακό!

bet365

Η διοργανώτρια αρχή της Basket League συγκάλεσε έκτακτο διαδικτυακό Δ.Σ. το μεσημέρι της Παρασκευής (27/11, 15:00) χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία. Όλα δείχνουν ότι στο τραπέζι της συζήτησης θα πέσει το ζήτημα των φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού που θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Όλα δείχνουν ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκάλεσε εκτάκτως ο ΕΣΑΚΕ για αύριο (13.00) θα συζητηθεί η πρωτοβουλία που ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσον αφορά το πρόγραμμα «Monday’s Game Night Against Covid-19» που αφορά στην σειρά φιλικών αγώνων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα κόντρα σε ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες.

Οι αγώνες θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα ζωντανά από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Αν συνυπολογίσουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ μέσω της οποία κατηγορεί την ΕΡΤ ότι «πετάει ζεστό χρήμα σε μια ιδιωτική αθλητική ανώνυμη εταιρεία», αλλά και τις πιέσεις που σύμφωνα με πληροφορίες δέχεται από το πρωί ο Κολοσσός (πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού στα φιλικά), καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως στον ΕΣΑΚΕ δεν άρεσε καθόλου αυτή η πρωτοβουλία.

Κι όλα αυτά, μολονότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει ήδη με αρκετές ομάδες της Α1Κατηγορίας για τη συμμετοχή τους σε αυτά τα φιλικά. Τώρα το πως οι ομάδες της Basket League μπορούν θεσμικά «μπλοκάρουν» (αν υπάρχει τέτοια διάθεση) μία πρωτοβουλία που διοργανώνει ένας σύλλογος, ο οποίος δεν συμμετέχει καν στο πρωτάθλημα, είναι απορίας άξιο και μένει να αποδειχθεί στην πράξη...

 

Τελευταία Νέα