Εκλογές ΕΟΚ: «Κλειδώνει» η ημερομηνία και η ηλεκτρονική ψηφοφορία!

Αντώνης Καλκαβούρας
Εκλογές ΕΟΚ: «Κλειδώνει» η ημερομηνία και η ηλεκτρονική ψηφοφορία!

bet365

Στο σημερινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας αναμένεται να «κλειδώσει» η ημερομηνία των εκλογών, ενώ θα ληφθεί απόφαση και για την ηλεκτρονική ψηφοφορία της διαδικασίας.

Στο έκτακτο ΔΣ της ΕΟΚ, που συνεκλήθη για το μεσημέρι της Δευτέρας (22/03, 14.00) αναμένεται να ρυθμιστούν σημαντικά θέματα ενόψει των εκλογών που έρχονται στην ομοσπονδία.

Στο συμβούλιο θα επικυρωθούν οι αιτήσεις των υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν μέχρι τις 18 Μαρτίου, ενώ θα ληφθεί απόφαση και για την ηλεκτρονική ψηφοφορία με την οποία δεν συμφωνούσε ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, όπως δήλωσε στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr. Ως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών λογίζεται η 11η Απρίλη.

Να σημειωθεί ότι η ΕΟΚ έχει ήδη κάνει αίτημα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για την επιλογή τριών δικηγόρων που θα επιβλέψουν την διαδικασία, οπότε δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η τροπολογία που κατέθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού στην Βουλή με την οποία καταργούνται τα κωλύματα εκλογιμότητας στις ομοσπονδίες.

Να θυμίσουμε ότι υποψήφιοι για την προεδρία στην επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ, είναι ο βετεράνος διεθνής σέντερ, Παναγιώτης Φασούλας, ο διοικητικός ηγέτης του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος (παιδίατρος και επιχειρηματίας) και το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου (καρδιολόγος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα