«Δέσμευση άμεσης οικονομικής μέριμνας για τις χαμηλές κατηγορίες»

Gazzetta team
«Δέσμευση άμεσης οικονομικής μέριμνας για τις χαμηλές κατηγορίες»

bet365

Εκπρόσωποι του μπάσκετ μικρότερων κατηγοριών συναντήθηκαν με Αυγενάκη και Μαυρωτά.

Αντιπροσωπεία ανθρώπων του μπάσκετ από μικρότερες κατηγορίες ενημέρωσε για όσα ειπώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2) σε συνάντηση που είχαν με τους κ.κ Αυγενάκη και Μαυρωτά.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει τα εξής: «Η συνάντηση με τον Υφυπουργό κύριο Αυγενακη και τον Γ. Γ Αθλητισμού κύριο Μαυρωτά, μετά απο πρόσκληση τους, έγινε σε καλό κλίμα με διάρκεια δύο ωρών . Αναφερθήκαμε στις καθημερινές αγωνίες του χώρου μας, των αθλητών, των προπονητών και των οικογενειών τους. Μιλήσαμε για την ανάγκη που έχουν τα παιδιά για άθληση, εξηγώντας τις τραγικές σωματικές και ψυχικές συνέπειες που έχει η αδράνεια αυτή στην εξέλιξη τους.

Ο κύριος Αυγενάκης μας άκουσε με σεβασμό και μας ανέλυσε τη διαδικασία που ακολουθούν οι προτάσεις που στέλνει η Γ. Γ Αθλητισμού σε σχέση με τα πρωτόκολλα υγείας. Συμφώνησε επίσης ότι κάποια κομμάτια του αθλητισμού πρέπει να επαννεκινήσουν οπως: Οι ακαδημίες των συλλόγων να λειτουργήσουν παράλληλα με τα σχολεία, με διαβαθμίσεις στη μορφή προπονησης (αριθμός παιδιών, ανοικτός χώρος κ.α.).Οι ερασιτεχνικές κατηγορίες κάποιων αθληματων, εάν και εφόσον εγκριθούν από τις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές.

Δεσμεύθηκε επισης ότι θα προσπαθήσει να υπάρξει άμεση οικονομική μέριμνα για τους αθλητές και τους προπονητές των ερασιτεχνικων κατηγοριών, μέσω των θεσμικών οργάνων στα οποία ανήκουν. Τέλος δήλωσε σε εμάς ότι θα είναι ανοικτή η πόρτα του για τους ανθρώπους του αθλητισμού, για να βοηθήσει άμεσα όπως μπορεί.

Να δηλώσουμε ότι οι πέντε που παραστήκαμε στη συνάντηση δεν έχουμε θεσμικό ρόλο, εκτός από τον Γιαννη Αχχιλεόπουλο που εκπροσώπησε τους παίκτες του βόλεϋ και αναπτύξαμε απόψεις για το κοινό καλό. Η πρόσκληση έγινε μετά από το ενδιαφέρον του κυρίου Αυγενακη σε σχέση με τις δηλώσεις μας στα μέσα μαζικης ενημέρωσης, την κοινωνικόαθλητική δραστηριότητα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με την πορεία μας στον αθλητικό χώρο.

Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να αναδείξουμε τα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, έτσι όπως τα ζούμε εμείς στην καθημερινότητα μας. Ευχόμαστε να βοηθήσαμε και εμείς για κάτι καλύτερο στον αθλητισμό.

Γιάννης Γκαγκαλουδης

Νικος Μπουντούρης

Λευτέρης Τσαουσιδης

Σωτήρης Τσατσος

Γιάννης Αχχιλεοπουλος»

 

Τελευταία Νέα