ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Στη ΓΑΔΑ ο Φασούλας, κατήγγειλε εκφοβισμό!

Στη ΓΑΔΑ ο Φασούλας, κατήγγειλε εκφοβισμό!

Στη ΓΑΔΑ ο Φασούλας, κατήγγειλε εκφοβισμό!

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε το πρωί ο βετεράνος διεθνής μπασκετμπολίστας, που έθεσε υπόψιν της Ασφάλειας ότι εδώ και μερικές μέρες δέχεται απειλές και βλέπει στην δημοσιότητα φωτογραφίες με την πινακίδα του αυτοκινήτου του.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η έντονη δραστηριοποίηση του Παναγιώτη Φασούλα με φόντο την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ και η υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει ανθρώπους, που προφανώς δεν πιστεύουν ότι μπορεί να συμβάλλει στην εξυγίανση της ομοσπονδίας. 

 
Σε μία δημοκρατική χώρα η διαφωνία με τις απόψεις μίας παράταξης, άλλωστε, είναι θεμιτή και σε καμία περίπτωση δεν ποινικοποιείται. Όμως, όταν η αντιπαλότητα ξεπερνάει τα όρια της λογικής και ενεργοποιεί χτυπήματα κάτω από την ζώνη, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.
 
Σ' αυτό το πλαίσιο, ο 57χρονος πρώην διεθνής άσος με το διόλου ευκαταφρόνητο πέρασμα από την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμαρχος Πειραιά, 2007 - 2010) αλλά και την πολιτική ζωή της χώρας (βουλευτής Α' Πειραιώς, 2000 - 2006), επισκέφτηκε το πρωί την ΓΑΔΑ κι ενημέρωσε τους αξιωματικούς ασφαλείας ότι το τελευταία διάστημα, βρίσκεται υπό παρακολούθηση (φωτογραφίες της πινακίδας του αυτοκινήτου βλέπουν το φως της δημοσιότητας) και δέχεται απειλές.