Διαμαντίδης: «Όταν πρωτοέπαιξα με τον Γιάννη, είπα "Παναγία μου, τι είναι αυτός;"! (gTV)

Διαμαντίδης: «Όταν πρωτοέπαιξα με τον Γιάννη, είπα "Παναγία μου, τι είναι αυτός;"! (gTV)

bet365

Η κάμερα του gTV συνάντησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο NBA Basketball School Camp και σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για την ανάπτυξη του ΝΒΑ εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και την κυριαρχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και στο αγαπημένο του σπορ που δεν είναι πλέον το μπάσκετ.

Συμπληρώθηκαν αισίως τρία ολόκληρα χρόνια από το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι απολαμβάνει με την ψυχή του την μπασκετική του σύνταξη και δεν νιώθει νοσταλγία για τις μέρες που μεσουρανούσε στους αγωνιστικούς χώρους. Άλλωστε τα παρκέ τα πατάει πολύ συχνά, καθώς μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά διευθύνουν από κοινού την Ακαδημία Eurohoops και προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που επισκέφτηκε το ΝΒΑ Basketball School Camp και μίλησε στους μικρούς φίλους του αθλήματος για τα στοιχεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να γίνουν καλύτεροι αθλητές και συμπαίκτες και εν συνεχεία να προσπαθήσουν να πετύχουν τα μπασκετικά τους όνειρα. Στην συζήτηση με το gazzetta.gr, ο 39χρονος παλαίμαχος διεθνής guard θυμήθηκε την αντίδρασή του όταν πρωτοέπαιξε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποκάλυψε την αγαπημένη του ασχολία και το αγαπημένο του σπορ και αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παρακολουθείστε όλη τη συνέντευξη στο video που ακολουθεί:

 

Τελευταία Νέα