AEK: Τζάμπολ στους «16» του BCL απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ του Φόστερ!

AEK: Τζάμπολ στους «16» του BCL απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ του Φόστερ!

Gazzetta team
AEK: Τζάμπολ στους «16» του BCL απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ του Φόστερ!

bet365

Την... δική της πρεμιέρα στη φάση των «16» του BCL κάνει η ΑΕΚ αφού υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την ενισχυμένη Τουρκ Τέλεκομ (10/3, 19:30, ΕΡΤ-3)!

Μέχρι πριν από μερικές ημέρες ήταν το «σπίτι» του. Και αν μη τι άλλο γνωρίζει καλά τα κατατόπια του ΟΑΚΑ. Σήμερα (10/3) θα έρθει ως φιλοξενούμενος και αντίπαλος της ΑΕΚ!

Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος παίκτη του Παναθηναϊκού, Μάρκους Φόστερ, ο οποίος επιστρέφει στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ένωση για την 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Και να 'ταν ο... μοναδικός «μπελάς» του Ηλία Παπαθεοδώρου; Η τουρκική ομάδα έχει ενισχυθεί και με τον πρώην... Ευρωλιγκάτο, Τζόνι Ο' Μπράιαντ, ο οποίος έχει πάρει ήδη θέση στην frontline της Τουρκ Τέλεκομ. Αν μη τι άλλο το έργο των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται πολύ δύσκολο στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής (19:30, ΕΡΤ-3) πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που θα υπάρχουν και πολλές απουσίες, όπως αυτές των Νίκου Γκίκα και Γιανίκ Μορέιρα ενώ είχε μεσολαβήσει και το «κενό» διάστημα λόγω της Covd-19.

«Η Τουρκ Τέλεκομ μία ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική, με ατομικό ταλέντο, με παίκτες που διαθέτουν ποιότητα και ικανότητες. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, και ατομικά αλλά και ομαδικά» είχε πει μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ γι' αυτό το ματς.

Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που είχε αναβληθεί το ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Νίζνι στη Ρωσία, το οποίο έχει οριστεί για τις 25 Μαρτίου.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα