Καλαμπόκης: «Το επίπεδο ενέργειας θα καθορίσει το ματς με τη Χάποελ»

Gazzetta team
Καλαμπόκης: «Το επίπεδο ενέργειας θα καθορίσει το ματς με τη Χάποελ»

bet365

Αποφασισμένοι να φέρουν τη σειρά στα ίσια είναι στο Περιστέρι winmasters κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ αύριο το βράδυ (11/3, 21:30) στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» στο δεύτερο ματς των δυο ομάδων για τους «16» του Basketball Champions League.

«Στο δεύτερο παιχνίδι μας με την Χάποελ το ζητούμενο για μας είναι η συνέπεια και η διάρκεια στο πλάνο του αγώνα. Τόσο εμείς, όσο και η Ισραηλινή ομάδα προερχόμαστε από δυο δύσκολα παιχνίδια στα πρωταθλήματα μας, οπότε το επίπεδο ενέργειας, θεωρώ ότι θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού» εξηγεί ο Γιάννης Καλαμπόκης, που αναλύει τα δεδομένα που υπάρχουν για την αυριανή μονομαχία και συνεχίζει:

«Με οδηγό το πρώτο παιχνίδι, θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες αγωνιστικές, κάποιες συνεργασίες, αλλά και στα ατομικά χαρακτηριστικά ορισμένων παικτών που αποφασίζουν για το παιχνίδι της Χάποελ. Διατηρώντας παράλληλα, το καθαρό μυαλό στην επίθεση, το ομαδικό πνεύμα και τον ανταγωνισμό σε κάθε ευκαιρία που έχουμε να διεκδικήσουμε μια μπάλα, ένα ριμπάουντ και κάθε επιπλέον κατοχή».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει το Περιστέρι winmasters για να πετύχει τον στόχο του, ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου, ξεκαθάρισε: «Πρέπει να ματσάρουμε την αθλητικότητα τους με δύναμη και αποφασιστικότητα, φέρνοντας έτσι το παιχνίδι στα μέτρα μας».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα