Προμηθέας: Επίσημα στους «16» του BCL!

Gazzetta team
Προμηθέας: Επίσημα στους «16» του BCL!

bet365

Ο Προμηθέας μπορεί να ηττήθηκε από την Νεπτούνας, ωστόσο προκρίθηκε και μαθηματικά στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Η 13η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται κι επίσημα στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης της FIBA.

Ο Προμηθέας βρίσκεται προς το παρόν στην 3η θέση του Δ' Ομίλου με ρεκόρ 8-5, το οποίο έχει και η Μπεσίκτας, αλλά υπερισχύει στην μεταξύ τους ισοβαθμία.

Με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων την επόμενη αγωνιστική ο Προμηθέας μπορεί να βρεθεί από πρώτος μέχρι και τέταρτος.

Στην κορυφή θα βρεθεί αν νικήσει με +10 πόντους την Μπολόνια την 14η αγωνιστική στην Ιταλία (85-95 το πρώτο ματς) και η Μπεσίκτας ηττηθεί από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Αν νικήσει με -10 πόντους τους Ιταλούς και η τούρκικη ομάδα ηττηθεί από τους Σλοβένους, τότε θα ανέβουν στην 2η θέση. Και στις δύο περιπτώσεις, οι Πατρινοί θα δώσουν το δεύτερο ματς των νοκ άουτ στο «Δ. Τόφαλος».

Διαφορετικά, αν ηττηθούν από την Μπολόνια και η Μπεσίκτας νικήσει, θα βρεθούν 3οι ή 4οι και θα δώσουν το πρώτο νοκ άουτ ματς στην έδρα τους.

Στην κλήρωση των «16» οι 1οι κληρώνονται με τους 4ους των ομίλων και οι 2οι με τους 3ους.

Η τελευταία αγωνιστική (06/02, 19:30):
Νεπτούνας-Μπαϊρόιτ
Μπολόνια-Προμηθέας
Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Μπεσίκτας
Οστάνδη-Στρασμπούρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα