«Δώστε συμβόλαιο ζωής στον Χάντερ με την "Βασίλισσα"»!

Κάτια Πετροπούλου
«Δώστε συμβόλαιο ζωής στον Χάντερ με την "Βασίλισσα"»!

bet365

Το Basketball Champions League παρουσίασε τα power rankings των ομάδων του και ξεχωρίζει την φοβερή χρονιά του Βινς Χάντερ, αλλά και τον «αφανή» ήρωα, Νίκο Γκίκα!

ΑΕΚ και Προμηθέας έχουν ανέβει στην κατάταξη της ευρωπαϊκής διοργάνωσης της FIBA και βρίσκονται σταθερά μέσα στο ΤΟΡ 10.

Οι «κιτρινόμαυροι» σκαρφάλωσαν στην θέση (από την 5η), μετά το 5-1 που έχουν στην διοργάνωση, και η παρουσίασή τους αναφέρει: «Ο Βινς Χάντερ λέει ότι παίζει πλέον πολύ καλά κι έχει σκοράρει 25, 24 και 28 πόντους στα τελευταία τρία παιχνίδια, έχοντας 31/39 δίποντα. Δώστε του συμβόλαιο ζωής με την "Βασίλισσα", ταιριάζει απόλυτα εκεί!».

Η ομάδα της Πάτρας, από την άλλη, ανέβηκε στο Νο. 6 (από το 10) και στο άρθρο σημειώνεται: «Η καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, με την ομάδα να έχει 11.7 κλεψίματα ανά αγώνα. Ο Προμηθέας αποδεικνύει ότι ανήκει εδώ. Ο Νίκος Γκίκας είναι low-key και κάνει μια εκπληκτική χρονιά, και μπορεί να μετρά 8.5 πόντους κατά μέσο όρο, ωστόσο έχει 2.0 κλεψίματα και 5.8 ασίστ».

Όσο για τον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς διατήρησαν την 13η θέση και υπογραμμίζεται: «Είναι αστείο πως ο ΠΑΟΚ πάει από το "Ω, αυτό θα πονέσει" στο "Ω, πονάνε άλλους" κάθε σεζόν. Ηττήθηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο κι έβαλαν τέλος σε 5 νίκες που είχαν σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά το 3-0 σερί τους στο BCL είναι ακόμα "ζωντανό". Άρχισαν με ένα 0-3 και τώρα είμαστε εδώ».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα