Σάκοτα: «Όπως στο πρωτάθλημα του 2002»! (vid)

Σάκοτα: «Όπως στο πρωτάθλημα του 2002»! (vid)

Σάκοτα: «Όπως στο πρωτάθλημα του 2002»! (vid)

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα σχολίασε την εικόνα του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τη Μούρθια ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Βασίλη Ξανθόπουλο.

«Οι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη που παραλίγο να μας στοιχίσουν όμως σε γενικές γραμμές είχαμε τον έλεγχο κόντρα σε μια ομάδα που δεν μας ταιριάζει, τρέχει στον αιφνιδιασμό, παίζει πικ-εν-ρολ, παλεύει στο ριμπάουντ... Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι. Στα τελευταία δυο λεπτά κάναμε λάθη, χάσαμε τη συγκέντρωση μας, ίσως λόγω κούρασης. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα. Η σημερινή νίκη είναι ακόμα μια επιτυχία φέτος. Η Μονακό έχει δείξει μεγάλη σταθερότητα μέσα στη χρονιά κι έχει πετύχει σπουδαίες νίκες στη διοργάνωση» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για την απόδοση του Βασίλη Ξανθόπουλου: «Μας βοήθησε πολύ! Δεν σκόραρε αλλά έκανε μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο σήμερα αλλά και σε άλλα ματς μέσα στη χρονιά. Κοντρόλαρε το παιχνίδι και είχε ενέργεια. Ίσως ο αντίπαλος να είχε εστιάσει στον Μάνι Χάρις και να τον υποτίμησε».

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ρωτήθηκε για το αν ενδεχόμενη κατάκτηση του BCL δώσει αφορμή για νέα ταινία όπως το «1968»: «Η ΑΕΚ έχει γενικότερα μεγάλη ιστορία με πρωταθλήματα και κύπελλα που μπορούν να δώσουν υλικό για πολλές ταινίες».

Κατέληξε λέγοντας: «Το ΟΑΚΑ σήμερα (5/5) μου θύμισε το 2002 όταν ήταν γεμάτο και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ο σημερινός αγώνας ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο να έλθει και να μας δει. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα