BCL: Η Μούρθια, αντίπαλος των ΑΕΚ και Προμηθέα, θέλει το Final 4

BCL: Η Μούρθια, αντίπαλος των ΑΕΚ και Προμηθέα, θέλει το Final 4

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

Η Μούρθια, αντίπαλος της ΑΕΚ και του Προμηθέα Πατρών στη φάση των «16» του Basketball Champions League, θέλει να διοργανώσει το Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Μαΐου.

Η Μούρθια οδηγεί την κούρσα στο Group L του Basketball Champions League με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας επικρατήσει της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια και του Προμηθέα στην Ισπανία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της Opinión de Málaga, η ομάδα του Σίτο Αλόνσο θέλει να φιλοξενήσει το Final 4 του BCL, εφόσον φυσικά προκριθεί στα ημιτελικά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η FIBA θα συγκαλέσει αυτή την Πέμπτη 29/2 το συμβούλιο των ομάδων για να τεθούν επί τάπητος ορισμένα σημαντικά ζητήματα όπως η προοπτική διεξαγωγής αγώνων στο Ισραήλ, οι σχέσεις με τη EuroLeague και ο τόπος διεξαγωγής του Final 4.

Το Palacio de Deportes της Μούρθια, χωρητικότητας 7.454 θεατών, φιλοξένησε πρόσφατα το ισπανικό Σούπερ Καπ. Παρ' όλα αυτά, η μεγάλη δυσκολία έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα δυο τελευταία Final 4 έχουν διεξαχθεί στην Ισπανία (Μπιλμπάο, Μάλαγα) και ίσως η έδρα της Μούρθια να μην είναι προτεραιότητα για τη FIBA.

@Photo credits: acb Photo / J. Bernal

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα