ΠΑΟΚ, BCL: Τερμάτισε 3ος και περιμένει Ρίτας, Περιστέρι ή Μπνέι για το play-in

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΠΑΟΚ, BCL: Τερμάτισε 3ος και περιμένει Ρίτας, Περιστέρι ή Μπνέι για το play-in

bet365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην έδρα της Ντιζόν (74-69), τερμάτισε στην 3η θέση και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στο play-in, ανάμεσα σε Ρίτας, Μπνέι και Περιστέρι Bwin. Πώς προκύπτει «εμφύλιος».

Η ευρωπαϊκή σεζόν του ΠΑΟΚ θα έχει και συνέχεια. Η επικράτηση του «Δικέφαλου του Βορρά» στην έδρα της Ντιζόν (74-69) σημαίνει ότι η ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου G.

Και περιμένει να μάθει την Τετάρτη (21/12) τον αντίπαλό του, ο οποίος θα προκύψει από τον όμιλο Η, όπου αγωνίζεται και το Περιστέρι.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα αντιμετωπίσει (με μειονέκτημα έδρας σε σειρά δύο νικών) την ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση. Αυτή τη στιγμή η θέση ανήκει στη Ρίτας Βίλνιους, αλλά η τελική κατάταξη θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, με την ομάδα από τη Λιθουανία, το Περιστέρι και την Μπνέι να έχουν πιθανότητες (μικρότερες ή μεγαλύτερες) να πάρουν τη 2η θέση.

Το σενάριο για τον «εμφύλιο»

Μόνο ένα από τα σενάρια στον όμιλο του Περιστερίου, μπορεί να στείλει την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πάνω στον ΠΑΟΚ. Και αυτό προβλέπει τη νίκη του Περιστερίου στο Ισραήλ απέναντι στην Μπνέι και την επικράτηση της Τενερίφης κόντρα στη Ρίτας. Έτσι το Περιστέρι παίρνει την πρόκριση με ρεκόρ 3-3 και αφήνει την Μπνέι με τη Ρίτας να λύσουν τις διαφορές τους (στην ισοβαθμία με 2-4 περνάει η Μπνέι με δύο νίκες).

Τα αποτελέσματα (6η αγων.)

Μάλαγα - Σάσαρι 82-92

Ντιζόν - ΠΑΟΚ 69-74

Η τελική κατάταξη

1.Μάλαγα 5-1*

2.Ντιζόν 3-3**

3.ΠΑΟΚ 2-4**

4.Σάσαρι 2-4

*Προκρίθηκε στους «16».

**Προκρίθηκαν στο play-in

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα