Μάλαγα - Λεβίτσε 91-73: Στον όμιλο του ΠΑΟΚ η Ουνικάχα των Πέρι και Κάρτερ

Δημήτρης Οικονόμου
Μάλαγα - Λεβίτσε 91-73: Στον όμιλο του ΠΑΟΚ η Ουνικάχα των Πέρι και Κάρτερ

bet365

Μετά από έναν... περίπατο στα προκριματικά του Basketball Champions League, η Ουνικάχα Μάλαγα των Κέντρικ Πέρι και Τάισον Κάρτερ επικράτησε της Λεβίτσε 91-73 και πηγαίνει στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Η Ουνικάχα Μάλαγα θα είναι, όπως αναμενόταν, η ομάδα που θα συμπληρώσει τον όμιλο του ΠΑΟΚ στον Basketball Champions League. Οι Ισπανοί με δύο εμφατικές νίκες, την τελευταία με 91-73 επί της Λεβίτσε, πήραν το εισιτήριο από τον προκριματικό όμιλο που φιλοξένησαν και πηγαίνουν απευθείας στο Group G, με Ντιζόν, Σάσαρι και ΠΑΟΚ.

Ο Νιχάντ Τζέντοβιτς ήταν πρώτος σκόρερ με 15 πόντους και οι γνωστοί μας από το πέρασμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, Κέντρικ Πέρι (3/6 τρίποντα, 5 ασίστ) και Τάισον Κάρτερ (4 ριμπάουντ, 4 ασίστ) προσέθεσαν από 11, με την ομάδα του Ίμπο Ναβάρο να καθαρίζει από την πρώτη κιόλας περίοδο με διψήφιες διαφορές, παρότι οι πρωταθλητές Ευρώπης με την Ισπανία, Ντίαθ και Μπριθουέλα έμειναν σε ρηχά νερά.

Τα δεκάλεπτα: 31-20, 52-36, 75-54, 91-73

1

1

@Photo credits: Basketball Champions League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα