Γαλατασαράι - Λούντβιχσμπουργκ 58-64: Ήττα για την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη στο ντεμπούτο του

Γαλατασαράι - Λούντβιχσμπουργκ 58-64: Ήττα για την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη στο ντεμπούτο του

bet365

Η Γαλατασαράι (1-5) του Ανδρέα Πιστιόλη ηττήθηκε με 58-64 από την Λούντβιχσμπουργκ (4-2) στην αυλαία της φάσης των «16» του Basketball Champions Leauge, ολοκληρώνοντας άδοξα την παρουσία της στην εφετινή διοργάνωση.

Στο πρώτο παιχνίδι της εποχής του Ανδρέα Πιστιόλη στον πάγκο της, η αδιάφορη βαθμολογικά Γαλατασαράι γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 58-64 για το BCL από την Λούντβιχσμπουργκ που είχε κίνητρο για την πρόκριση και κατ' επέκταση την πρωτιά στο γκρουπ.

Βέβαια, η ήττα ίσως ήταν το μικρότερο κακό απόψε για την ομάδα του Έλληνα τεχνικού, καθώς έπειτα από μόλις 5'21'' συμμετοχής τραυματίστηκε ο Ντιβόν Ακούν-Παρσέλ, ένας από τους καλύτερους παίκτες της Γαλατά, κι αποχώρησε με την βοήθεια του φορείου.

Κορυφαίος των νικητών και της αναμέτρησης γενικότερα ήταν ο Τζάστιν Σίμον με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ για τη «Τσιμ Μπομ» πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέρι Μπλάκσιρ με 17 πόντους.

Η Γαλατασαράι ολοκλήρωσε άδοξα με ρεκόρ 1-5 την παρουσία της στον όμιλο, αποκλείστηκε ως τελευταία από τη συνέχεια της διοργάνωσης και πλέον ο Ανδρέας Πιστιόλης εστιάζει στην βελτίωση της πορείας της νέας του ομάδας αποκλειστικά στην τουρκική Λίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 32-32, 42-46, 58-64.

Βαθμολογία Group I

  1. Λούντβιχσμπουργκ 4-2*
  2. Χαποέλ Χολόν 4-2*
  3. Ντιζόν 3-3
  4. Γαλατασαράι 1-5

*Λούντβιχσμπουργκ και Χαποέλ Χολόν προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

@Photo credits: FIBA
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα