Γέλοβατς: Για πάντα στον ουρανό (vids)

Γέλοβατς: Για πάντα στον ουρανό (vids)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Γέλοβατς: Για πάντα στον ουρανό (vids)

bet365

Η φανέλα του Στέφαν Γέλοβατς, με τον αριθμό 13, θα βρίσκεται για πάντα στην οροφή του κλειστού γηπέδου των Άνω Λιοσίων.

Τα δάκρυα χάθηκαν. Το βλέμμα ήταν κενό. Μία ανάμνηση από τη σύντομη παρουσία του Στέφαν Γέλοβατς με τα κιτρινόμαυρα, περνάει γοργά από το μυαλό.

Αλλά ο Σέρβος σέντερ θα μείνει για πάντα. Στην καρδιά των συμπαικτών του. Των φιλάθλων. Του μπάσκετ. Η φανέλα του, που έφτασε μέχρι τον ουρανό του κλειστού γηπέδου των Άνω Λιοσίων, θα φροντίσει γι' αυτό.

Για να μην τον λησμονήσει κανείς. Και για να μαθαίνει στις νέες γενιές την ιστορία του.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, πριν το τζάμπολ του αγώνα με τη Φάλκο Σομπατέλι, για την 5η αγωνιστική του BCL, του πρώτου εντός έδρας αγώνα μετά το θάνατο του 32χρονου σέντερ, θέλησε να τον τιμήσει.

Μία κίτρινη φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό 13 πήρε τη θέση της δίπλα σε αυτές του αείμνηστου Γιώργου Αμερικάνου και του θρυλικού Γιώργου Τρόντζου. Με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να μην σταματάει να χειροκροτεί στη διαδρομή της φανέλας μέχρι τη μόνιμη θέση της.

Οι παίκτες της ΑΕΚ παρακολούθησαν την τελετή για τον χαμένο αδερφό τους. Ο Μπράιαν Ανγκόλα, αλλά και άλλοι παίκτες δεν άντεξαν. Δάκρυσαν.

Ο ελάχιστος φόρος τιμής για έναν άνθρωπο που ήρθε με όνειρα στην ΑΕΚ, έδειξε το αστείρευτο ταλέντο του, όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ακούστηκε μέχρι τον ουρανό. Και ίσως ο Στέφαν να χαμογέλασε για άλλη μία φορά.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα