ΑΕΚ: Ελπίδες να προλάβει τη Ρίγα ο Ανγκόλα

ΑΕΚ: Ελπίδες να προλάβει τη Ρίγα ο Ανγκόλα

ΑΕΚ: Ελπίδες να προλάβει τη Ρίγα ο Ανγκόλα

bet365

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ρίγα (15/11) για το Basketball Champions League ενώ υπάρχουν ελπίδες ώστε ο Μπράιαν Ανγκόλα να προλάβει το κομβικό ματς με τους Λετονούς.

Ο Στέφανος Δέδας είδε τον Μπράιαν Ανγκόλα να αποχωρεί τραυματίας με πρόβλημα στο δεξί χέρι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου η «Ένωση» ηττήθηκε με 100-75 ενώ έπεται η κομβική αναμέτρηση με τη Ρίγα για το BCL.

Ο Κολομβιανός γκαρντ υπέστη κάκωση δεξιού αντιβραχίου, εντούτοις το πρόβλημα δεν δείχνει να είναι σοβαρό. Ο Ανγκόλα θα δοκιμάσει το πρωί της Δευτέρας, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί κόντρα στους Λετονούς.

Παρεμπιπτόντως, η ΑΕΚ δεν υπολογίζει ήδη τους Γέλοβατς και Πετρόπουλο κι έτσι η απουσία του Ανγκόλα που φέτος μετράει 15.5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ στο BCL, θα έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο της «Ένωσης».

Εν συνεχεία, η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε επισήμως:

«Η αναμέτρηση – Τελικός στο BCL με τη Ρίγα, αύριο στα Άνω Λιόσια, πλησιάζει, ωστόσο, τα προβλήματα αυξάνονται στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας».

Ο Μπράιαν Ανγκόλα, που τραυματίστηκε στο χέρι στον αγώνα με ΠΑΟ, υπεβλήθη σε πλήρη ιατρικό έλεγχο στο Metropolitan General όπου και επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση για κάκωση δεξιού αντιβραχίου.

Ο (ξανά) άτυχος αθλητής υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του θα παρακολουθείται καθημερινά από τον Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό, τον επικεφαλής τoυ Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Σταύρο Τόιλο, και τους συνεργάτες τους.

Yπενθυμίζεται, ότι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, εκτός του Ανγκόλα, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και δεν θ’ αγωνιστούν οι Στέφαν Γέλοβατς και Ανδρέας Πετρόπουλος».

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα