Σε Πυλαία και Ρόδο θα έχει... παράταση ή ημιτελικά

Σε Πυλαία και Ρόδο θα έχει... παράταση ή ημιτελικά

bet365

Στο κλειστό της Πυλαίας, όπως επίσης και στη Ρόδο στρέφονται τα σημερινά βλέμματα της Basket League ενόψει των δεύτερων αγώνων για την Α' φάση των playoffs.

Στην Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (13/5, 20:00, EΡT Sports ERTFLIX) όπου οι γηπεδούχοι θα ψάξουν τη νίκη για την ισοφάριση της σειράς, ενώ ο «κιτρινόμαυρος δικέφαλος» την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει (εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη μεγατόνων) τον Παναθηναϊκό που έκανε εύκολα το 1-0 απέναντι στον Ιωνικό.

Στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς, η ΑΕΚ είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ με 102-89 και αυτό χάρη στον φοβερό και τρομερό Ντάριλ Μέικον, ο οποίος είχε «καθαρίσει» για λογαριασμό της ομάδας του με 28 πόντους και 7/9 τρίποντα.

Νωρίτερα (13/5, 15:30, EPT Sports ERTFLIX) ο Κολοσσός Ρόδου θα φιλοξενήσει το Λαύριο για την δεύτερη αναμέτρηση της Α' φάσης των playoffs. Και εδώ ισχύει ό,τι ακριβώς και για το ματς της Πυλαίας. Οι μεν γηπεδούχοι με νίκη θα μείνουν «ζωντανοί» την διεκδίκηση της πρόκρισης στα ημιτελικά, οι δε φιλοξενούμενοι με «διπλό» στο «σμαραγδένιο νησί» θα «κλειδώσουν» την πρόκριση για την 4άδα των playoffs όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του «ζευγαριού» Προμηθέας-Περιστέρι.

Στο πρώτο ματς που είχε διεξαχθεί στο Λαύριο, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είχε νικήσει εύκολα τον Κολοσσό με 87-68.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα