ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Καμπερίδη έως το 2023

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Καμπερίδη έως το 2023

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Καμπερίδη έως το 2023

bet365

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει την επόμενη χρονιά και το επιβεβαίωσε με την επίτευξη συμφωνίας με τον Γιώργο Καμπερίδη με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο 21χρονος φόργουορντ μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι με συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Μέσα από τις εμφανίσεις του κέρδισε θέση στο rotation της ομάδας, ειδικά επί ημερών Άρη Λυκογιάννη αναβαθμίστηκε ο αγωνιστικός ρόλος του, γι’ αυτό εξάλλου ο Έλληνας τεχνικός εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα. Υπό αυτές τις συνθήκες, έγιναν οι συζητήσεις μαζί του οι οποίες κατέληξα σε συμφωνία για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Μάλιστα, η ΚΑΕ επισημοποίησε την παραμονή του παίκτη. «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Καμπερίδη, ο οποίος θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα για δύο ακόμη χρόνια. Ο γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 1999 φόργουορντ, ήρθε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στην ομάδα και θα είναι μαζί μας τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν 2022-23!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα