Παπαθεοδώρου: «Σε τέσσερις μέρες γυρίσαμε την Ευρώπη»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Σε τέσσερις μέρες γυρίσαμε την Ευρώπη»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα για την ομάδα του και υποστήριξε ότι δεν μπορεί να κρατήσει κάτι περισσότερο από τη νίκη και το κίνητρο των παικτών του.

Η ΑΕΚ μέτρησε επιστροφές στον αγώνα με τον Άρη, είναι προφανές όμως ότι παραμένει σε μεταβατικό στάδιο γιατί χρειάστηκε να τρέξει στον δικό της… στίβο μάχης λόγω των διαδοχικών αγώνων και των προβλημάτων. «Κρατάμε τη νίκη (απέναντι στον Άρη) μετά από μια μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα και σε συνδυασμό με όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, οι δυνάμεις και η ενέργεια μας αποτυπώθηκαν στην εμφάνισή μας και ειδικά στον τομέα της συγκέντρωσης καθώς κάναμε εύκολα και αβίαστα λάθη. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι αν ήμασταν στοιχειωδώς πιο συνεπείς στις επιθετικές συνεργασίες και δεν πουλούσαμε την μπάλα. Ωστόσο, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που έχουν κίνητρο και διάθεση», είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Σε ερώτηση για το αν κουράστηκε ο ίδιος βλέποντας το παιχνίδι κι αν το επίπεδο του τελευταίου θα ήταν υψηλότερο σε περίπτωση παρουσίας του κόσμου στις κερκίδες, ο προπονητής της ΑΕΚ απάντησε: «Είμαστε κουρασμένοι πριν έρθουμε. Σε τέσσερις ημέρες γυρίσαμε όλη την Ευρώπη και δεν το αναφέρω ως δικαιολογία. Είχαμε πολύ δύσκολο τελευταίο μήνα, με εννιά παίκτες, με αγώνες διαδοχικούς, μας λείπουν πράγματα όπως για παράδειγμα η προπόνηση. Προφανώς δεν είχαμε την ποιότητα που θα θέλαμε. Αν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο προφανώς θα ήταν πιο δύσκολο για μας. Ο κόσμος δίνει κίνητρο στους παίκτες, δεν ξέρω αν θα άλλαζε η ποιότητα του αγώνα, τουλάχιστον για τη δική μας ομάδα. Ξέρουμε σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε, έχουμε να εντάξουμε και παιδιά που επιστρέφουν και δεν είναι εύκολο. Είμαστε χαρούμενοι που πήραν χρόνο συμμετοχής ο Βλάντο και ο Ζήσης και περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED