Παναθηναϊκός: Η λίστα του Κάτας για την περιφέρεια

Παναθηναϊκός: Η λίστα του Κάτας για την περιφέρεια

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Η λίστα του Κάτας για την περιφέρεια

bet365

Ο Όντεντ Κάτας γνωρίζει το πρόβλημα στην περιφέρεια και βρίσκεται στην ανεύρεση γκαρντ έχοντας στο μπλοκάκι του τα ονόματα των Τι Τζέι Μπρέι, Τόνι Τέιλορ και Τζάστιν Ρόμπινσον

Από τη στιγμή που οι Σέλβιν Μακ και Μάρκους Φόστερ δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και συνήθως αποτελούν τους αδύναμους κρίκους του Παναθηναϊκού, οι "πράσινοι" εντείνουν περισσότερο τις προσπάθειες για την απόκτηση περιφερειακού.

Το όνομα του γνώριμου από την θητεία του στον Κολοσσό Ρόδου, Τι Τζέι Μπρέι (28χρ., 1.96μ.), βρίσκεται πρώτο στη λίστα του Ισραηλινού προπονητή αλλά η περίπτωση του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Και αυτό διότι έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν έως το επόμενο καλοκαίρι αλλά αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στην Σαραγόσα.

Ακολουθεί ο βραχύσωμος Τόνι Τέιλορ (30χρ., 1.83μ.) της Καρσίγιακα ο οποίος ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο Τζάστιν Ρόμπινσον (23χρ., 1.85μ.).

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι εξελίξεις αν και ο Παναθηναϊκός κάνει συγκεκριμένες και προσεγμένες κινήσεις λόγω του περιορισμένου μπάτζετ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα