Καράμπελας: «Είμαι μικρός μόνο στην ηλικία»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Καράμπελας: «Είμαι μικρός μόνο στην ηλικία»! (vid)

bet365

Ο Ζώης Καράμπελας έκανε καταπληκτικό παιχνίδι στο Nick Galis Hall κόντρα στον Άρη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο νεαρός γκαρντ ήταν ο MVP του Περιστερίου στη νίκη επί του Άρη και στη συνέχεια τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σίγουρα είναι μια σημαντική νίκη που την χρειαζόμασταν. Το προηγούμενο διάστημα κάναμε κάποιες ήττες και σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε. Είναι ένα ξεκίνημα για να πετύχουμε και άλλες νίκες και να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια. Μπορούσαμε και καλύτερα όμως αν συνεχίσουμε έτσι, θα το δείξουμε και στον δεύτερο γύρο».

Όσον αφορά την απουσία του Βαγγέλη Μάντζαρη και τον τραυματισμό του Ράιαν Χάροου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, είπε: «Δεν αγχώθηκα γιατί ξέρω ότι ο κόουτς με πιστεύει. Θέλει να έχω την μπάλα στα χέρια μου. Μου δείχνει ότι μικρός είμαι μόνος στην ηλικία! Με λέει μικρό λόγω της ηλικίας μου και μόνο. Μέσα στο γήπεδο μου λέει δεν είσαι μικρός! Δεν είχα κάποιο άγχος, περίμενα την ευκαιρία γιατί αυτό τον καιρό δεν έπαιζα τόσο πολύ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα