Καμπερίδης: «Ορισμένες φορές αδικούμε τους εαυτούς μας»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Ορισμένες φορές αδικούμε τους εαυτούς μας»

bet365

Ο προπονητής του Άρη εξήγησε τους λόγους της ήττας από τον ΠΑΟΚ.
Ο Σάββας Καμπερίδης μετά την λήξη του αγώνα της Πυλαίας ανέφερε, «Ο ΠΑΟΚ ξέραμε ότι θα παρουσιαστεί με ενέργεια από τα πρώτα λεπτά από την αλλαγή προπονητή. Αν ματσάραμε τη συγκεκριμένη ενέργεια θα μπορούσαμε να ασκήσουμε περισσότερη ψυχολογική πίεση. Για όλο το πρώτο ημίχρονο, ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ έπαιζε μόνος του. Έδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο αυτό και σκόραρε με όποιον τρόπο ήθελε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιάσαμε καλύτερη εικόνα αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις περισσότερες κατοχές. Ο ΠΑΟΚ είχε κακές επιστροφές, αλλά εμείς πήραμε κακές αποφάσεις. Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που είναι δίκαιο».

Για την αντιμετώπιση του Τσαλμπούρη: «Εγώ λέω ότι υπήρχε πλάνο, αλλά φάνηκε να αποδίδει; Άλλο να λέμε αν υπάρχει ένα πλάνο, άλλο αν το κάνουμε πράξη...».

Για τους ξένους του Άρη: «Προφανώς και χρειαζόμαστε μεγαλύτερη παραγωγικότητα από αυτά τα παιδιά. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δυσκολεύεται να βγάλει την ποιότητά του. Νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή, είναι η συλλογική εικόνα της ομάδας.

Ο Σούλερ ξεκίνησε καλά, αλλά κάναμε πολλά λάθη σε κατοχές που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή. Με τον τρόπο που παίζουμε κάποιες φορές, αδικούμε τους εαυτούς μας και βγάζουμε τους παίκτες εκτός εαυτού».

BASKET LEAGUE NEWS FEED