Ιωνικός: Ανακοίνωσε τον Τζον Έλμορ

Gazzetta team
Ιωνικός: Ανακοίνωσε τον Τζον Έλμορ

bet365

Την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Τζον Έλμορ, ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του Ιωνικού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού

«Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Jon Elmore για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ένα νέο μέλος έχει στο ρόστερ της η ομάδας μας, καθώς ο Jon Elmore υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και στο εξής θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Ιωνικού Hellenic Coin. O Aμερικανός αθλητής έχει γεννηθεί στις 20 Δεκεμβρίου του 1996, έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Το 2019 αποφοίτησε από το κολέγιο Marshall, με το οποίο διέπρεψε στο NCAA, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ και πρώτος πασέρ όλων των εποχών στην Conference USA. Μάλιστα, στην τελευταία του σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα (2018-19) είχε 20.2 πόντους, 5.1 ασίστ και 5.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ύστερα από την αποφοίτησή του, ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και ξεκίνησε τη σεζόν από την Trieste στο ιταλικό πρωτάθλημα (7.5π., 1.9ασ.), ενώ την ολοκλήρωσε στην δεύτερη κατηγορία της χώρας με την Orlandina έχοντας 17 πόντους και 4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Jon, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα