ΠΑΟΚ: Ψάχνει τον αντί-Χέρντον

ΠΑΟΚ: Ψάχνει τον αντί-Χέρντον

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ψάχνει τον αντί-Χέρντον

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Άλαν Χέρντον, ήδη βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης αθλητικού ψηλού καθώς δεν μπορεί να προχωρήσει η περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο Άλαν Χέρντον δεν πήρε ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής στους δύο τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ, γεγονός το οποίο έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του Κώστα Μέξα για τον Αμερικανό σέντερ. Είναι προφανές ότι δεν τον υπολογίζει και οι δύο πλευρές ήδη βρίσκονται σε διαδικασία επαφών αναζητώντας τη συμφωνία για τους του διαζυγίου. Την ίδια στιγμή, οι επιτελείς του Δικεφάλου μπήκαν σε διαδικασία εξέτασης άλλων αθλητικών ψηλών με την προοπτική να ολοκληρώσουν την αλλαγή έως το τέλος της εβδομάδας ούτως ώστε ο νέος παίκτης να είναι στη διάθεση του Κώστα Μέξα στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έψαξαν να μάθουν και τα δεδομένα της υπόθεσης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο έμπειρος σέντερ ανήκει στο Περιστέρι, ωστόσο, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία επαφών αναζητώντας έναν συμβιβαστικό τρόπο για να λύσουν τη συνεργασία τους. Το συμπέρασμα που αποκόμισαν είναι ότι αυτή η υπόθεση ενδέχεται να κρατήσει αρκετά κι έτσι προσανατολίζονται στην αμερικανική αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του Χέρντον.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα