Μέξας: «Μας λείπει ρυθμός, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα»

Gazzetta team
Μέξας: «Μας λείπει ρυθμός, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα»

bet365

Ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που υπάρχουν λόγω του κορονοϊού ενώ σε γενικές γραμμές δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο ματς.

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Μετά τα 5 πρώτα λεπτά δεν είχαμε την σωστή νοοτροπία στο αμυντικό κομμάτι. Κόντρα στον Παναθηναϊκό αν δεν βάλεις τα χέρια σου το κορμί σου, δεν κάνεις φάουλ, δεν θα έχεις καλή εικόνα. Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, με εξαίρεση στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στο ξεκίνημα του τέταρτου. Μετά χάσαμε την ηρεμία μας και ο Παναθηναϊκός βρήκε αρκετούς αιφνιδιασμούς».

Και συνέχισε: «Στα δύο πρώτα ματς η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Ανεξάρτητα με τις δυσκολίες. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο το συντομότερο δυνατό. Όσο είναι εφικτό. Με δεδομένο ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξαναπαίξουμε. Μας λείπει ο ρυθμός, αλλά δεν πρέπει να το λέμε συνέχεια. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Είμαστε τυχεροί που παίζουμε σε σχέση με άλλους συνανθρώπους μας. Μέσα από την προπόνηση θα βρούμε αγωνιστικές λύσεις στα προβλήματα που έχουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε στο επόμενο παιχνίδι με καλύτερη εικόνα και στις δύο πλευρές.»

Όσο για τον Παναθηναϊκό; «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Ανεξάρτητα από τις απουσίες του. Έχει χημεία, ένταση, κίνητρο, ποιότητα και ακολουθούν το πλάνο τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω θα έχει πολύ καλή πορεία και σε Ευρώπη και σε Ελλάδα, δεδομένων των συνθηκών. Η εικόνα του είναι πολύ καλή. Καλή συνέχεια και στον κόουτς και στην ομάδα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα