Χατζόπουλος: «Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε»

Χατζόπουλος: «Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε»

Gazzetta team
Χατζόπουλος: «Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε»

bet365

Προκηρύχθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Θανάσης Χατζόπουλος εξήγησε ότι ήρθε η ώρα των φιλάθλων του Δικεφάλου να συμβάλλουν για την απόδραση του τμήματος από την εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/11), το 76.2% τω μετόχων που παρευρέθηκε ή εκπροσωπήθηκε, αποφάσισε την «αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών με την έκδοση νέων μετοχών», με την έκδοση νέων μετοχών με δημόσια προσφορά. Αυτή η διαδικασία απευθύνεται στον απλό φίλαθλο του ΠΑΟΚ και αποσκοπεί στη συμμετοχή του με τον ποσό που μπορεί να διαθέσει.

Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία είχε προαποφασιστεί αλλά να προαναγγελθεί από τον Θανάση Χατζόπουλο (μέλος δ. σ. της ΚΑΕ) ο οποίος μάλιστα ενημέρωσε μεταξύ άλλων το σώμα ότι… «ξεκινήσαμε μία μεγάλη προσπάθεια και βγήκαμε μπροστά γιατί δεν μπορούσαμε να αφήσουμε αβοήθητη την ομάδα μας, το μπάσκετ του ΠΑΟΚ που τόσες μεγάλες στιγμές και τεράστιες Ευρωπαϊκές επιτυχίες μας έχει χαρίσει. Φτάσαμε όμως σε ένα σημείο που δεν υπάρχει άλλη λύση από το να μπουν χρήματα στην ομάδα. Είτε με την συμμετοχή και άλλων ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν ή του κόσμου, του μεγάλου λαού του ΠΑΟΚ. Για αυτό και θεωρήσαμε, όπως το έχουμε πει εδώ και καιρό, ότι η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου είναι η μοναδική λύση. Ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι περίεργες, υπάρχουν πολλά στο μυαλό όλων, υπάρχει ο κορωνοϊός, υπάρχει lockdown, αλλά υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Και τον ΠΑΟΚ μας τον αγαπάμε πολύ για να τον αφήσουμε αβοήθητο. Και είμαστε πάρα πολλοί οι ΠΑΟΚτσήδες σε όλο τον κόσμο. Και για αυτό λέω ότι ήρθε η ώρα να μετρηθούμε».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα