ΑΕΚ: Τα δίνει όλα για να μπει στο νέο γήπεδο

ΑΕΚ: Τα δίνει όλα για να μπει στο νέο γήπεδο

ΑΕΚ: Τα δίνει όλα για να μπει στο νέο γήπεδο

bet365

Ο χρόνος πιέζει. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Και η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει μπει στο γήπεδο των Λιοσίων. Τι θα κάνει ο Μάκης Αγγελόπουλος, που βρίσκεται η εξέλιξη των έργων και ποια είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για την είσοδο.

Η λέξη... κλειδί είναι «μανία». Αυτή που έχει καταπιάσει την ΑΕΚ και τον Μάκη Αγγελόπουλο και αφορά την είσοδο των «κιτρινόμαυρων» στο νέο γήπεδο.

Το παλιό χρονοδιάγραμμα έχει ήδη διαψευστεί. Ο λόγος είναι οικονομικός και αξεπέραστος. Η πανδημία επηρέασε την οικονομία, αλλά και την... τσέπη του Μάκη Αγγελόπουλου.

Και εκεί που η ΑΕΚ ήταν να μπει στο νέο γήπεδο τον Άυγουστο, ακόμη τρέχει να το προλάβει.

Η σιγουριά ήταν τόσο μεγάλη, που η συμφωνία για τη στέγαση των γραφείων της ομάδας στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε εκείνον τον μήνα!

Σας το είπαμε και παραπάνω, η πανδημία έχει τα δικά της... τερτίπια. Μαζί και με την γραφειοκρατία που έχει συναντήσει η ΑΕΚ, αποτελούν τους δύο παράγοντες της καθυστέρησης.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μοιάζει αποφασισμένος να «τρέξει» το πρότζεκτ του γηπέδου, όσο πιο γοργά μπορεί.

Η ερώτηση είναι απλή: Πότε θα μπει η ΑΕΚ στο γήπεδο; Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Αυτή τη στιγμή, το αισιόδοξο σενάριο αναφέρει πως θα το κάνει μετά το 2021. Λογικά τον Ιανουάριο.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν προκύψει δεύτερο κύμα lockdown (και στην Αττική), το οποίο θα επηρεάσει εκ νέου την οικονομία.

Γι' αυτό και ο Μάκης Αγγελόπουλος αναζητεί χορηγίες.

Οι χορηγοί που χάθηκαν

Ο σκοπός είναι απλός: Αν η ΑΕΚ μπει στο γήπεδο, τότε θα μπορεί να προσελκύσει και άλλους χορηγούς.

Ήδη αυτός που είχε βρει, πριν την πανδημία και θα ήταν ο... νονός του γηπέδου, αποσύρθηκε. Όμως, η ιδέα της ονοματοδοσίας του γηπέδου για την ανεύρεση χορηγού, δεν έχει εγκαταλειφθεί.

Ήδη η «Βασίλισσα» έχει στα χέρια της κάποιες προτάσεις, οι οποίες δεν την ικανοποιούν. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως θα υπάρχουν χορηγοί και σε κάθε θύρα του νέου γηπέδου.

Υπάρχουν και απρόοπτα Μη νομίζετε, το γήπεδο δεν είναι το μοναδικό... αγκάθι για την ΑΕΚ. Σύντομα, κάποιοι διακανονισμοί που έχουν γίνει, θα χτυπήσουν «καμπανάκι». Τρία νέα ban (απο Άτις και Χέρστον τα δύο) θα... χτυπήσουν την πόρτα της ΑΕΚ. Όμως και γι' αυτά υπάρχει η πληροφόρηση πως θα διευθετηθούν.

Προτεραιότητα έχει, ωστόσο, το γήπεδο.

Οι μπασκέτες και ο φωτισμός

Η τοποθέτηση του παρκέ θα το κάνει να μοιάζει με γήπεδο. Οι μπασκέτες θα το δώσουν, όμως, την οντότητα που χρειάζεται. Αυτές έχουν ήδη παραγγελθεί και είναι στο δρόμο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Το ίδιο θα γίνει, σύντομα και με τα φώτα. Αυτά που υπάρχουν είναι για αγώνες πάλης. Και πρέπει να τοποθετηθούν νέα. Ήδη η ΑΕΚ βρίσκεται σε συνομιλίες με πωλητές.

Η επίσκεψη που έκανε ο Μάκης Αγγελόπουλος στα Λιόσια είναι αυτή που του έδωσε περισσότερο κίνητρο.

Μόνο που πέρα από το κίνητρο, χρειάζονται και χρήματα. Όχι μόνο το ένα εκατομμύριο ευρώ (χονδρικά) που απαιτείται μόνο για να μπει η ΑΕΚ στο γήπεδο. Αλλά και οι μηνιαίες δόσεις που θα πρέπει να καταβάλλει, όταν πλέον η «ΑΕΚ Αρένα» θα αρχίσει να λειτουργεί.

Αυτός είναι ο διακανονισμός που έχει γίνει με το κράτος για την παραχώρηση του γηπέδου. Και γι' αυτό λόγο ο Μάκης Αγγελόπουλος βιάζεται να μπει στο γήπεδο.

Για να υπάρχει ακόμη ένας δότης χρημάτων.

Τι θα γίνει στο γήπεδο στη συνέχεια

Το παρκέ είναι έτοιμο να τοποθετηθεί. Να γυαλιστεί και να πάρει τη μορφή που ψήφισε ο κόσμος της ΑΕΚ. Στόχος της ΚΑΕ είναι να ολοκληρώσει τη σάλα, την αίθουσα Τύπου, την αίθουσα για τις συνεντεύξεις Τύπου, αλλά και τους χώρους των αποδυτηρίων.

Μόλις συμβεί αυτό, αναμένεται να ξεκινήσει και ο έλεγχος για την αδειοδότηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα