Λάνγκφορντ:«Είναι καλύτερο να μην είναι Πρόεδρος ο Τραμπ»

Λάνγκφορντ:«Είναι καλύτερο να μην είναι Πρόεδρος ο Τραμπ»

Gazzetta team
Λάνγκφορντ:«Είναι καλύτερο να μην είναι Πρόεδρος ο Τραμπ»

bet365

Ο Κιθ Λάγκφορντ έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Open, μιλώντας για τις επικείμενες Αμερικανικές εκλογές, τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και τον ρατσισμό στις ΗΠΑ.

Κατά τον Ντόναλντ Τραμπ, οι αθλητές πρέπει να το... βουλώνουν και να σκάνε τη μπάλα τους. Ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν είναι ένας απ' αυτούς. Ο γκαρντ της ΑΕΚ μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open για τις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, αποκάλυψε αν έχει ψηφίσει, ενώ εξέφρασε και τη θέση του για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Παράλληλα, μίλησε και για τα ρατσιστικά κρούσματα που έχει βιώσει, ειδικά στη Ρωσία.

Ιδού τι είπε ο Κιθ Λάνγκφορντ:

Για τις προσεχείς αμερικανικές εκλογές:

«Προσωπικά δεν ψηφίζω. Επειδή πιστεύω πως πολιτικά και οι δύο πλευρές λένε ψέματα.

Και οι δύο πλευρές έχουν μια κρυφή ατζέντα που δεν εμφανίζουν στον κόσμο.

Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις την πολιτική και τι θα κάνει ο κάθε υποψήφιος και να μη δίνεις σημασία στα λόγια και στα tweets και σε αυτά τα πράγματα που δεν είναι σημαντικά».

Για τον Ντόναλντ Τραμπ:

«Τα πράγματα που λέει και ο τρόπος που μιλάει είναι εύκολο να δεχθεί επιθέσεις.

Όπως είπα δεν ψηφίζω, δεν είμαι πολιτικοποιημένος, αλλά για το καλό των ανθρώπων και την ατμόσφαιρα στην κοινωνία, νομίζω πως είναι καλύτερο να μην είναι πρόεδρος».

Για τον ρατσισμό σε ΗΠΑ αλλά και Ευρώπη:

«Όχι συχνά, αλλά θυμάμαι ορισμένες φορές, θα έλεγα περισσότερο διακρίσεις παρά ρατσισμό.

Έχω ζήσει κάποια πράγματα και στην Ευρώπη. Ζώντας για πέντε χρόνια στην Ρωσία, μεγάλος μερίδιο πληθυσμού είναι ρατσιστές στη Ρωσία, μπορείς να δεις αγώνες ποδοσφαίρου με μαύρους παίκτες στο γήπεδο, οι οπαδοί τους «σκοτώνουν» διαρκώς».

Για την αστυνομική βία και την οπλοκατοχή:

«Είναι (μεγάλο πρόβλημα) και νομίζω πως ο κόσμος πρέπει να προσπαθήσει να καταλάβει τον ρατσισμό, τις διακρίσεις και την αστυνομική βία και να πράξει αναλόγως, γιατί ξέρουμε πως δεν είναι δίκαιο, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τις συνθήκες».

Για τους αθλητές που παίρνουν θέση για την πολιτική κατάσταση:

«Οι αθλητές δεν είναι υποχρεωμένοι (να μιλάνε). Υπάρχουν και οι δύο πλευρές. Αν δεις την περίπτωση του Μάικλ Τζόρνταν, στο πικ της καριέρας του, ποτέ δε μίλησε για πολιτικά θέματα, κι αυτό είναι ok γιατί είναι αθλητής.

Μ’ αυτό που δε συμφωνώ είναι με τον κόσμο που κριτικάρει τους αθλητές επειδή λένε την άποψή τους. Νομίζω πως όποιος έχει φωνή σε οτιδήποτε, πρέπει να μπορεί να την εκφράσει δημόσια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα