Ηρακλής - ΠΑΟΚ 75-57: Πρεμιέρα με... ροπαλιά (vid)

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 75-57: Πρεμιέρα με... ροπαλιά (vid)

bet365

Ο Ηρακλής επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία του ΠΑΟΚ με 75-57 και ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στην άμυνα δεν έδινε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μην μπορεί αν βρει τον δρόμο προς το καλάθι εκτός από την γραμμή των βολών. Στην άλλη πλευρά Χάνλαν και Καββαδάς είχαν ρυθμό και έτσι ο Ηρακλής βρέθηκε μπροστά με 14-2 (5').

Οι παίκτες του Ζιάγκου διατήρησαν την σοβαρότητά τους μέχρι και το τέλος του δεκαλέπτου κι έτσι έμειναν μπροστά στο σκορ με διψήφια διαφορά πόντων (25-9, 10').

Ο Ηρακλής ξεκίνησε με την ίδια ενέργεια και στην δεύτερη περίοδο κι έτσι χάρη στους Σαγκς και Μουρ ανέβασε την διαφορά στους 21 πόντους (30-9, 12'). Η άμυνα ζώνης του ΠΑΟΚ σε συνάρτηση με συνεχόμενα καλάθια του Λαβ βοήθησαν να πέσει η διαφορά στους 8 (32-24, 17') τρέχοντας σερί 0-13.

Ο Ηράκλης ανέκτησε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, βελτίωσε την άμυνά του και οι λίγοι πόντοι που βρήκε στον αιφνιδιασμό τον βοήθησαν να προηγηθεί με 45-34 (24'). Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν όμως εκεί και με τρίποντο του Τσίλντρες βρέθηκαν στο +19 (59-40, 30').

Στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου ο ΠΑΟΚ βρήκε ένα 5-0 σερί, αλλά τα διαδοχικά τρίποντα των Βεργίνη και Σαγκς έστειλαν την διαφορά σε ασφαλές επίπεδο (65-45, 33') και μέχρι το τέλος το μοναδικό ερώτημα ήταν το τελικό σκορ.

Τα εκατέρωθεν λάθη πάντως κράτησαν χαμηλά την παραγωγικότητα των ομάδων στη συνέχεια και το ματς έληξε με 75-57.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Πολύ καλύτερος ο Ηρακλής με τον ΠΑΟΚ να σουτάρει άθλια στα δίποντα με 25% (8/31). Οι νικητές πήραν 14 περισσότερα ριμπάουντ και έδωσαν 4 περισσότερες ασίστ.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Καταπληκτικός ο Καββαδάς με 13 πόντους και 14 ριμπάουντ. Ο Μουρ ολοκλήρωσε με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Σε κακό βράδυ Κακλαμανάκης, Χέρντον, Γκρίφιν, Τσαλμπούρης και Μαργαρίτης.

ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ: Ο Βεργίνης είχε κομβική παρουσία με 9 πόντους, ακολούθησε ο Σαγκς με 13.

ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ: Ο Ηρακλής στο τρίτο δεκάλεπτο «καθάρισε» με την υπόθεση νίκη αφού το κέρδισε με επιμέρους σκορ 22-8.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Ο Ηρακλής βρήκε μόλις 3 πόντους στον αιφνιδιασμό. Ο ΠΑΟΙΚ φυσικά το 25% στα δίποντα.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το εντυπωσιακό κόψιμο του Καββαδά στον Λαβ στην τρίτη περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 25-9, 37-32, 59-40, 75-57

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα