Περιστέρι: Δυνατό crash test με την ΑΕΚ το Σαββάτο

Περιστέρι: Δυνατό crash test με την ΑΕΚ το Σαββάτο

Gazzetta team
Περιστέρι: Δυνατό crash test με την ΑΕΚ το Σαββάτο

bet365

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος περιμένει το δυνατό φιλικό του Περιστερίου winmasters κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο θα είναι και το πιο δύσκολο σε σχέση με αυτά που έχει δώσει ήδη η ομάδα του.

Οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» θα... υποδεχθούν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» την Ένωση το απόγευμα του Σαββάτου (12/9, 18:00) και ο τεχνικός της ομάδας περιμένει να βγάλει ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα.

Το Περιστέρι winmasters έχει ήδη αντιμετωπίσει το Λαύριο και τον Ηρακλή αλλά η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα είναι η πιο δυνατή, κάτι που θα επιτρέψει στον Νίκο Παπανικολόπουλο να δει περισσότερα πράγματα.

«Παίζουμε ένα παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι σ’ έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ. Στόχος μας είναι η διόρθωση των λαθών σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό που παίξαμε με τον Ηρακλή», ανέφερε ο Κώστας Παπαμάρκος, συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου και πρόσθεσε:

«Είναι το τρίτο φιλικό για μας και θέλουμε να αυξήσουμε το ποσοστό των αυτοματισμών μας σε άμυνα και επίθεση. Η εβδομάδα που κλείνει είναι η πιο δύσκολη για τα παιδιά όσον αφορά την κόπωση, αλλά παιχνίδια αυτού του τύπου μας δίνουν την δυνατότητα να διαπιστώσουμε το πού βρισκόμαστε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα