ΑΕΚ: Τεστ κορονοϊού κι εξετάσεις για τους παίκτες

ΑΕΚ: Τεστ κορονοϊού κι εξετάσεις για τους παίκτες

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Τεστ κορονοϊού κι εξετάσεις για τους παίκτες

bet365

Η ΑΕΚ μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας και πριν από αυτή, οι παίκτες της θα υποβληθούν σε εξετάσεις, ενώ θα κάνουν και το τεστ κορονοϊού.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν την προετοιμασία τους 17-23 Αυγούστου στα Ιωάννινα, αλλά πριν την αναχώρησή τους θα υποβληθούν σε εξετάσεις (10-11/08).

Φυσικά, δεν θα παραλείψουν να κάνουν και το τεστ κορονοϊού, πριν από τη συγκέντρωσή τους.

Η ενημέρωσή της ΑΕΚ

«Με αίσθημα ευθύνης στη νέα πραγματικότητα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, και προκειμένου για την προστασία από την COVID-19, οι παίκτες της "Βασίλισσας" θα υποβληθούν στην ειδική προληπτική εξέταση από το Metropolitan General.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα υποβληθούν στη συγκεκριμένη διαδικασία, με την οποία "εγκαινιάζεται" η νέα περίοδος, αλλά και στις λοιπές εξετάσεις το διήμερο 10 - 11 Αυγούστου, ήτοι εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις υπό την εποπτεία του επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, και εργοφυσιολογικές - εργομετρικές εξετάσεις υπό τον επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, κ. Σταύρο Τόιλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα