ΑΕΚ: Έρχεται στην Αθήνα ο Λάνγκφορντ!

ΑΕΚ: Έρχεται στην Αθήνα ο Λάνγκφορντ!

ΑΕΚ: Έρχεται στην Αθήνα ο Λάνγκφορντ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, το επόμενο διάστημα αναμένεται ο Κιθ Λάνγκφορντ στην Αθήνα, για να συζητήσει με την ΑΕΚ.

Από την στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έλαβαν τέλος τη φετινή σεζόν, λόγω κορονοϊού, ένα ήταν το σίγουρο: πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήθελαν να διατηρήσουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ και την επόμενη σεζόν.

Ένα από τα πρόσωπα που επιθυμούσαν από την πρώτη στιγμή να παραμείνει στα κιτρινόμαυρα, μεταξύ άλλων, ήταν και ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός «killer», παρά τους αμφισβητίες του, απέδειξε ότι στα 36 του χρόνια μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας και να σηκώσει το «βάρος» στις πλάτες του, όταν τα πράγματα ζορίζουν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του gazzetta.gr, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο από ΗΠΑ για να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Αθήνα. Ο δύο φορές Top Scorer της Euroleague (2014, 2017) έχει κάνει ήδη κάποιες πρώιμες συζητήσεις με την ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα, για την επόμενη χρονιά, αλλά οι λεπτομέρειες θα διευθετηθούν από κοντά, όταν οι δύο πλευρές καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Επιθυμία της πλευράς του παίκτη είναι να βρεθεί σε ένα περιβάλλον που θα νιώθει και πάλι σημαντικός, όπως συνέβη και τη σεζόν 2019-20 με την «Βασίλισσα», βάζοντας το οικονομικό κομμάτι σε δεύτερη μοίρα. Συνεπώς, το να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματά της, βοηθώντας την για αρχή στην κατάκτηση του Basketball Champions League τον Σεπτέμβριο, συγκεντρώνει πολύ μεγάλες πιθανότητες. Ωστόσο, αν και υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές, όλα θα ξεκαθαρίσουν και μετά τις επίσημες διαπραγματεύσεις που θα γίνουν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα