Ευχές με Poll από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ευχές με Poll από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ευχές με Poll από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει σήμερα (20/4) 94 χρόνια από την ίδρυσή του και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στάθηκε σε στιγμές του παρελθόντος ενώ μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter προχώρησε και σε σχετικό poll.

Στο δικό της μήνυμα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε αρχικά ότι… «Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μας ενώνουν κι ακόμη περισσότερες μικρές και μεγάλες στιγμές που μας χαρακτηρίζουν και μας φέρνουν στο μυαλό χιλιάδες αναμνήσεις. Αυτές οι μοναδικές, δικές μας στιγμές, είναι που κάνουν τον ΠΑΟΚ ξεχωριστό.
Αδιαφορώ για ό,τι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθω για σένα. Από το 1926 μέχρι σήμερα, εδώ και 94 χρόνια, αλλά και για πάντα. Εμείς μαζί για μια ζωή».

Στη συνέχεια προχώρησε σε poll στον λογαριασμό της στο Twitter (https://twitter.com/paokbasketball/status/1252191383940673536?s=12) καλώντας τους φίλους της ομάδας να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων στιγμών οι οποίες παραμένουν χαραγμένες στην ιστορία του συλλόγου. Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 1984, το έπος της Γενεύης, το κλάμα του Μπάνε Πρέλεβιτς στη Ναντ αλλά και το τρίποντο του Πέτζα Στογιάκοβιτς στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα