Άρης: Ψηφίστε τον κορυφαίο μη Ευρωπαίο power forward! (poll)

Άρης: Ψηφίστε τον κορυφαίο μη Ευρωπαίο power forward! (poll)

Gazzetta team
Άρης: Ψηφίστε τον κορυφαίο μη Ευρωπαίο power forward! (poll)

bet365

Μετά το… ντέρμπι των small φόργουορντ τα polls του gazzetta.gr για την ανάδειξη των κορυφαίων μη Ευρωπαίων ξένων του Άρη συνεχίζονται με τους power forward όπου η ψήφος είναι ακόμη δυσκολότερη.

Είναι δυσκολότερη γιατί αρκετοί εκ των υποψηφίων θα αδικηθούν. Κάποιοι εξ’ αυτών αγωνίστηκαν στον Άρη σε λάθος εποχή με συνέπεια να πάει… στράφι η πλούσια προσφορά τους και γενικώς η εξαιρετική παρουσία τους. Για κάποιους μπορεί να κατατεθούν ενστάσεις που τους τοποθετήσαμε στη θέση του power forward.

Για παράδειγμα, ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ στην πρώτη χρονιά του στον Άρη έπαιξε στο «4» και στη δεύτερη κουτσουρεμένη του σεζόν, αγωνίστηκε στο «5».

Ο Τζο Αρλάουκας στο σύνολο της καριέρας του ήταν power forward, στον Άρη χρησιμοποιήθηκε περισσότερο ως σέντερ, αλλά τον επιλέξαμε στη συγκεκριμένη λίστα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Τζέιμς Φόρεστ.

1. Τζέιμς Φόρεστ

2. Τόρεϊ Μπραγκς

3. Μάικλ Ουίλκινσον

4. Σπένσερ Νέλσον

5. Οκάρο Ουάιτ

6. Ουόλτερ Μπέρι

7. Τζο Αρλάουκας

8. Τζερεμάια Μάσεϊ

9. Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα