Σερέλης: «Κανείς δεν περίμενε να έχουμε 11 νίκες»

Gazzetta team
Σερέλης: «Κανείς δεν περίμενε να έχουμε 11 νίκες»

bet365

Ο προπονητής του Λαυρίου μίλησε για την ικανοποίησή του με όσα έχει πετύχει η ομάδα τη φετινή σεζόν.

Ο Χρήστος Σερέλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Λαυρίου με τον Πανιώνιο και τη νίκη της ομάδας του είπε, «Θέλω να δώσω για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι ήταν αρκετά σοβαροί, ήθελαν το παιχνίδι, έχουν μία νοοτροπία σωστή παρόλο που έχουμε πετύχει στην ουσία το σκοπό τον οποίο είχαμε θέσει το καλοκαίρι.

Συνεχίζουμε σοβαρά και στην προπόνηση αλλά και στους αγώνες να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και με μεγάλη διάθεση και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αν και είναι αρκετά νωρίς δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θέλω να δώσω συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια όλη αυτή τη χρονιά που κάνουνε οι συνεργάτες στο staff.

Από τον Αύγουστο που μαζευτήκαμε έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία όλοι μαζί, βοηθάμε τα παιδιά πάρα πολύ στην προπόνηση -και δεν μιλάω μόνο για τους προπονητές- μιλάω από τον τελευταίο φροντιστή μέχρι οποιονδήποτε βρίσκεται στη διοίκηση και νομίζω παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό στην επιτυχία που έχουμε και φυσικά στους παίκτες που μας έχουνε κάνει υπερήφανους όλους, διότι έχουν φτάσει τις 11 νίκες ένα νούμερο που πιστεύω κανένας δεν περίμενε πριν ξεκινήσει η χρονιά.».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα