Απολογήθηκε και… περιμένει ο Μπράουν

Απολογήθηκε και… περιμένει ο Μπράουν

Βασίλης Βλαχόπουλος
Απολογήθηκε και… περιμένει ο Μπράουν

bet365

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης καλείται να πάρει μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις της χρονιάς και για την ακρίβεια, αν θα διατηρήσει στην ομάδα τον Κεν Μπράουν.

Ο Αμερικανός επέστρεψε έπειτα από το… ταξιδάκι του στη Ζυρίχη, απολογήθηκε σήμερα (20/2) στη διοίκηση της ΚΑΕ και πλέον περιμένει την απόφαση της τελευταίας, η οποία θα καθορίσει το μέλλον του στην ομάδα. Ο Μπράουν εγκατέλειψε τον Άρη την παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό επικαλούμενος οικονομικούς λόγους (σ. σ. είχε να λαμβάνει χρήματα ενός μήνα κι όταν οι «κίτρινοι» τον κάλεσαν να τα εισπράξει αλλά αυτός δεν τα δέχθηκε), κυρίως όμως υποστήριξε ότι δεν νιώθει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του.

Μετά τη σημερινή απολογία του, η διοίκηση της ΚΑΕ καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του στην ομάδα. Αν δηλαδή θα του επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο ή θα αποφασίσει την έναρξη διαδικασιών για τη λύση του συμβολαίου. Σπουδαίο ρόλο στην τελική απόφαση θα παίξει το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει τη δυνατότητα αντικατάστασής του, διότι δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές δεδομένης της ύπαρξης σχετικής τιμωρίας από τη FIBA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα