Ένα ξεχωριστό τουρνουά στο Παλέ

Ένα ξεχωριστό τουρνουά στο Παλέ

Gazzetta team
Ένα ξεχωριστό τουρνουά στο Παλέ

bet365

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι έγινε σήμερα (19/2) το πρωί στο Nick Galis Hall καθώς παίκτες του Άρη «αντιμετώπισαν» παιδιά με αναπηρία.

Για την ακρίβεια, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε στο Nick Galis Hall τουρνουά με παιδιά με αναπηρία και η ΚΑΕ Άρης ως διοργανώτρια ήταν εκεί. Στην ενημέρωσή της ανέφερε: «Για μια ακόμη φορά η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ βρέθηκε κοντά στα παιδιά με αναπηρία, στηρίζοντας ως συνδιοργανώτρια το τουρνουά μπάσκετ του ΕΚΕΚ Α.Μ.Ε.Α. Ο.Α.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στο «Nick Galis Hall». Οι παίκτες της ομάδας μας, συμμετείχαν στους αγώνες που έγιναν σήμερα (19/02), δίνοντας χαρά στα παιδιά και προκαλώντας τον ενθουσιασμό τους, που είχαν την ευκαιρία να είναι συμπαίκτες. Είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους, με τους «κίτρινους» να προσπαθούν να λύσουν τις απορίες τους, ενώ φωτογραφήθηκαν με τα μέλη της ομάδας ΕΚΕΚ Α.Μ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης, αλλά και με τους παίκτες των υπολοίπων ομάδων.

Στους αγώνες πήραν μέρος οι ομάδες: Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής ΒΙΑΜΥΛ, ΕΚΕΚ Α.Μ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης, ΕΨΙΚΑ Θεσσαλονίκης, Σωματείο Α.Μ.Ε.Α. ΖΩΗ, Αθλητικός σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. Ελπίδα Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Συνδρόμου Down Θεσσαλονίκης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα