Έπιασε δουλειά ο Μέξας, αδικαιολογήτως απών ο Σμιθ!

Έπιασε δουλειά ο Μέξας, αδικαιολογήτως απών ο Σμιθ!

Gazzetta team
Έπιασε δουλειά ο Μέξας, αδικαιολογήτως απών ο Σμιθ!

bet365

Ο Κώστας Μέξας έπιασε και επισήμως δουλειά στον ΠΑΟΚ στη σημερινή (10/2) προπόνηση από την οποία ήταν αδικαιολογήτως απόντας ο Άνταμ Σμιθ!

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την απουσία του Άνταμ Σμιθ από την προπόνηση… «ο παίκτης ήταν αδικαιολόγητα απών από την σημερινή προπόνηση. Ο ΠΑΟΚ, δεν έχει καμία οικονομική υποχρέωση και οφειλή αυτή την στιγμή απέναντι στον Smith. Σε επικοινωνία που υπήρχε με τον Αμερικανό εκπρόσωπο του παίκτη, ζητήθηκε να είναι ο Smith το αργότερο ως την Τετάρτη στην προπόνηση της ομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της».

Την επιστροφή του Άνταμ Σμιθ περιμένει και ο Κώστας Μέξας ο οποίος έπιασε και επίσημα δουλειά σήμερα (10/2) το απόγευμα. Ο νέος προπονητής του Δικεφάλου είχε μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και στη συνέχεια τους μίλησε αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι… «η ποιότητά σας δεν δικαιολογεί την βαθμολογική θέση της ομάδας. Για αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε, τώρα που υπάρχει χρόνος και ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα, ώστε αυτή η ποιότητα να φανεί και στο γήπεδο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα