Τολιόπουλος στο gazzetta.gr: «Πάντα έτοιμος για την ευκαιρία μου»!

Κάτια Πετροπούλου
Τολιόπουλος στο gazzetta.gr: «Πάντα έτοιμος για την ευκαιρία μου»!

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος «έλαμψε» στην αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου και μίλησε στο gazzetta.gr για το γεγονός πως έχει μάθει να ζει, περιμένοντας την ευκαιρία του και τόνισε πως πιστεύει στους συμπαίκτες του και στις δυνατότητες της φετινής ΑΕΚ.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Ο Ήφαιστος Λήμνου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΚ για τρία δεκάλεπτα στο ΟΑΚΑ, ωστόσο η παρουσία του Βασίλη Τολιόπουλου στην τελευταία περίοδο, ήταν καθοριστική.

Ο 23χρονος γκαρντ έβαλε αμέσως πέντε μαζεμένους πόντους, με τρίποντο και κλέψιμο - καλάθι στον αιφνιδιασμό (58-51, 32'), για να ευστοχήσει λίγο αργότερα ξανά από τα 6.75μ (66-55, 35'), πανηγυρίζοντας με την ψυχή του την ασφάλεια που έδωσε στην ΑΕΚ.

Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 16:20 και οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του Ηφαίστου με 74-68, πανηγυρίζοντας την 11η σερί νίκη τους στην EKO Basket League.

Ο ίδιος, μετά την αναμέτρηση, μίλησε στο gazzetta.gr και δήλωσε πως είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή στην διάθεση της ομάδας του. «Είμαι πάντα εδώ και πάντα έτοιμος. Σε όλες τις ομάδες που έπαιζα, περίπου έτσι ήμουν. Έπρεπε, δηλαδή, να είμαι ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμος για την ευκαιρία μου. Έχω συνηθίζει να ζω με αυτό. Τώρα όταν το παιχνίδι μού βγαίνει και πάω καλά, ξέρουμε όλοι ότι είμαι αυθόρμητος και πανηγυρίζω και λίγο παραπάνω τα καλάθια μου. (γέλια) Αλλά αυτό πρέπει: Να είμαι έτοιμος, να έχω καθαρό μυαλό και να βοηθάω την ομάδα μου».

Η ΑΕΚ ζει στην μετά Σαντ-Ρος εποχή και είναι αναγκασμένη να στερηθεί τις υπηρεσίες του Νίκου Γκίκα για τουλάχιστον δύο μήνες. Ο Τολιόπουλος, όμως, δεν χάνει την πίστη και την αισιοδοξία του. «Η ομάδα μας αποτελείται από πολλούς παίκτες και πιστεύω πολύ σε όλους. Θεωρώ πως έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Έχω ξαναπεί, πως όλοι είμαστε έτοιμοι για να καλύψουμε, όπως χρειάζεται, την απώλεια του Σαντ-Ρος και θα δώσουμε το 100%. Όσον αφορά τον Γκίκα, είναι μια πολύ σοβαρή απώλεια, μας στεναχώρησε πολύ όλους. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Από εκεί και πέρα, εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να γινόμαστε καλύτεροι», είπε και πρόσθεσε για την έλευση του Νίκου Ζήση: «Έχω ακούσει πολλά πράγματα, ότι είναι πολύ καλός, ξέρουμε ότι είναι καλό παιδί κι εξαιρετικός παίκτης. Και μόνο που θα είναι εδώ, ξέρω πως θα με βοηθήσει πολύ, αγωνιστικά και ως άνθρωπο».

Την Τετάρτη (22/01, 21:30) η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου καλείται να «παλέψει» στην «καυτή» έδρα της ισπανικής Μπούργος, για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League και να επιστρέψει στις νίκες. Ο Τολιόπουλος ανέφερε πως «Κάναμε δύο άσχημες ήττες, από τις δύο τελευταίες ομάδες του ομίλου (σ.σ. Άντβερπ, Μπαντίρμα), αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα. Ξέρουμε πως η ΑΕΚ έχει μεγάλο χαρακτήρα και μπορούμε να κερδίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Αρκεί, βέβαια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα