Μανωλόπουλος: «Να βελτιωνόμαστε συνέχεια»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Να βελτιωνόμαστε συνέχεια»

bet365

Ο Ήφαιστος πανηγύρισε το «διπλό» στο Περιστέρι και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε πως το ζητούμενο για την ομάδα του είναι να βελτιώνεται συνεχώς και να είναι ανταγωνιστική.

Ο προπονητής του Ήφαιστου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την συγκεκριμένη νίκη, που είναι η πρώτη στο Περιστέρι μετά από πέντε ήττες.

Παρά τους τραυματισμούς και τις απουσίες στα γκαρντ μέσα στο ματς, καταφέραμε να μείνουμε ομάδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δείξαμε χαρακτήρα και ο Μάρκους Γκίλμπερτ με τις 6/6 βολές στο τέλος ήταν πολύ σημαντικός. Είμαι χαρούμενος γιατί δείξαμε χαρακτήρα απέναντι στο Περιστέρι που είναι καλά δουλεμένη ομάδα, που διαθέτει πολλούς παίκτες με χαρακτήρα και έμπειρους. Κι αυτό το στοιχείο κάνει τη νίκη μας πιο σπουδαία.

Κι επειδή τελειώνει η χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που δεν είναι συνέχεια κοντά μας στην Λήμνο. Τον γιατρό κ. Καραγιάννη, τους φυσιοθεραπευτές μας κ. Ψαρογιώργο, τον κ.Τόϊλο και τον κ. Βαβέτση. Είναι σημαντικοί για μας, θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου.

Από κει και πέρα, κοιτάμε μπροστά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια και ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνέχεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα