Στον Λάνγκφορντ το MVP του μήνα και στην ΑΕΚ το FAIRPLAY

Στον Λάνγκφορντ το MVP του μήνα και στην ΑΕΚ το FAIRPLAY

Στον Λάνγκφορντ το MVP του μήνα και στην ΑΕΚ το FAIRPLAY

Η ΕΚΟ θα βραβεύσει τον Κιθ Λάνγκφορντ που βγήκε MVP του μήνα και την ΑΕΚ με το δεύτερο έπαθλο FAIRPLAY στο περιθώριο του αγώνα με τον Άρη.  

Ρεάλ - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ 

«H ΕΚΟ, Μεγάλος Χορηγός της Basket League, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ Άρης  της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/12 και ώρα 19.00 στο ΟΑΚΑ, ανακοινώνει την απονομή του δεύτερου επάθλου FAIRPLAY. 

Πρόκειται για έναν θεσμό που δημιουργήθηκε από την ΕΚΟ, με σκοπό να επιβραβεύσει τις ενέργειες και τις δράσεις που αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθε και το υγιές φίλαθλο πνεύμα. Συγκεκριμένα, για τον μήνα Νοέμβριο, το έπαθλο θα λάβει η ΚΑΕ ΑΕΚ για τις δράσεις της με το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων».

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικών της δράσεων, η ΚΑΕ ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στον ίδιο αγώνα άτομα από την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή».Επιπλέον, η ΕΚΟ θα προχωρήσει στην βράβευση του MVP της ΕΚΟ Basket League για τον μήνα Νοέμβριο. 

Συγκεκριμένα, το βραβείο MVP για τον πολυτιμότερο παίχτη του Νοεμβρίου θα απονεμηθεί στον Κιθ Λάνγκφορντ της ΑΕΚ. Ο 36χρονος Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ συγκέντρωσε τον Νοέμβριο 101 βαθμούς στο ranking περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη της EKO Basket League στο δεύτερο μήνα του Πρωταθλήματος»