Με Μποχωρίδη και Φιτζπάτρικ ο Άρης κόντρα στο Περιστέρι

Gazzetta team
Με Μποχωρίδη και Φιτζπάτρικ ο Άρης κόντρα στο Περιστέρι

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (24/11, 17:00) αγώνα με το Περιστέρι όπου ο μεν Λευτέρης Μποχωρίδης επιστρέφει έπειτα από ενάμιση μήνα, ενώ ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ θα κάνει ντεμπούτο με τους «κίτρινους».

Ο αρχηγός του Άρη «συρρίκνωσε» το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, στο διάστημα της προετοιμασίας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και επιστρέφει έπειτα από τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ηρακλή στις αρχές του Οκτώβρη. Ο Φιτζπάτρικ προπονήθηκε τρεις φορές με την ομάδα, έγινε αγώνας δρόμου για να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα και αφού ολοκληρώθηκε χθες (22/11) οι διαδικασίες θα είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Για τους «κίτρινους», το παιχνίδι με το Περιστέρι αποτελεί την αρχή μιας σειράς «τελικών» που έχουν να δώσουν για την επιβίωσή τους. Αυτό είπε και ο ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος: «Έχουμε μπροστά μας μία ομάδα, με πολύ ποιοτικό ρόστερ, με μεγάλη πληρότητα, τόσο στην περιφέρεια, όσο και στη ρακέτα, που πρωταγωνιστεί στη Λίγκα και όχι άδικα. Έχει αρχές και κανόνες στο παιχνίδι της και παρουσιάζεται ιδιαίτερα σκληρή στην άμυνα. Από την πλευρά μας, έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο και όλος ο οργανισμός πρέπει να αναδείξει αντανακλαστικά. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Ο κόσμος μας δεν έχει σταματήσει να στηρίζει και να υποστηρίζει την ομάδα στα δύσκολα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ώθηση, την οποία μας δίνει η έδρα μας, όπως επίσης και την ώθηση που μας δίνει η επανεμφάνιση του αρχηγού μας, του Λευτέρη Μποχωρίδη και βήμα-βήμα να φτάσουμε στη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα