ΑΕΚ: Πρώτα οι εξετάσεις και μετά η ανακοίνωση για Τσάλμερς

ΑΕΚ: Πρώτα οι εξετάσεις και μετά η ανακοίνωση για Τσάλμερς

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Πρώτα οι εξετάσεις και μετά η ανακοίνωση για Τσάλμερς

bet365

Ο Μάριο Τσάλμερς αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο (02/11) και πρώτα θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague και 400+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο πως η «Βασίλισσα» εξετάζει την περίπτωσή του για τον «άσσο» και πως μέχρι το Σάββατο (02/11) αναμένεται η άφιξή του στην Ελλάδα.

Ο 33χρονος παίκτης και δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ όντως θα έρθει αύριο στην Αθήνα, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωσή του θα πάρει μια μικρή... παράταση.

Κι αυτό, διότι, οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ομάδας θέλουν να δουν πρώτα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης, καθώς πέρυσι αγωνίστηκε μόλις σε 10 ματς με την Βίρτους Μπολόνια (4 σε Ιταλία και 6 σε BCL), ενώ μέχρι στιγμής δεν είχε βρει ομάδα.

Ο Τσάλμερς θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και θα αξιολογηθεί από τους ειδικούς κι εφόσον όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΚΑΕ.

Σε πρώτη φάση θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Basketball Champions League, ενώ εφόσον αποχωρήσει κάποιος παίκτης (ενδεχομένως ο Στέφαν Γιάνκοβιτς) τότε θα πάρει τη θέση του στην ΕΚΟ Basket League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα