Βετούλας: «Ο Χαραλαμπόπουλος ξέρει μπάσκετ»

Gazzetta team
Βετούλας: «Ο Χαραλαμπόπουλος ξέρει μπάσκετ»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για τη νίκη του Ιωνικού επί του ΠΑΟΚ αλλά και την εμφάνιση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου λέγοντας κάτι απλό αλλά και πολύ ενδεικτικό της άποψής του για τον παίκτη.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας είπε αρχικά ότι… «πάντα αλλάζει η ψυχολογία μιας ομάδας όταν έρχεται νέος προπονητής. Αυτή η ομάδα έχει επιθετικό ταλέντο με παίκτες που μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθια. Είχε κυρίως αμυντικά προβλήματα λόγω αθλητικότητα αλλά στο 4ο δεκάλεπτο ήμασταν όσοι σκληροί έπρεπε για εντός έδρας παιχνίδι. Είναι μια καλή αρχή και πάμε για να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Αναφορικά με την επιστροφή του στον Ιωνικό, απάντησε… «είναι γνώριμο το περιβάλλον για μένα καθώς με πολλά παιδιά συνεργάστηκα πέρυσι ή σε άλλες ομάδες. Συν τοις άλλοις, έχουμε άλλη σχέση με τον ιδιοκτήτη κι αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να έρθω. Το σημαντικό είναι ότι παρά την πίεση που είχαν τα παιδιά για τη νίκη, έβγαλαν θετικά πράγματα στο γήπεδο».

Ρωτήθηκε και για την εξαιρετική παρουσία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. «Θεωρώ ότι ήταν κλειδί του παιχνιδιού για μας σε άμυνα και επίθεση. Μας έδωσε ενέργεια, έβαλε μεγάλα σουτ… ο Βασίλης ξέρει μπάσκετ. Χρειάζεται ευκαιρίες, εμείς του τις δίνουμε και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα