Γιατράς: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, παίξαμε ατομικά»

Gazzetta team
Γιατράς: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, παίξαμε ατομικά»

bet365

Παρά τη νίκη επί του Ιωνικού (87-80), ο Μάκης Γιατράς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ απηύθυνε κάλεσμα και για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο EuroCup.

Ο προπονητής του Προμηθέα είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δεν ήταν όπως το περιμέναμε, δεν είχαμε ενέργεια, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεχτήκαμε πάρα πολλούς πόντους στο γήπεδο μας. Νομίζω ήταν διαφορετικό το παιχνίδι μας και πιστεύω πετύχαμε περισσότερα καλάθια με ατομικές προσπάθειες, παρά μέσα από την ομάδα. Μας αρέσει να παίζουμε διαφορετικό μπάσκετ, σήμερα, όμως, δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Κρατάμε μόνο τη νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και τον δικό μας και στον κόσμο του Ιωνικού, που δημιούργησαν μια φίλαθλη ατμόσφαιρα. Καλή συνέχεια στον Ιωνικό.

Εμείς κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης με τη Μονακό, που είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το πρώτο παιχνίδι στο EuroCup στην έδρα μας. Θέλουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, να μας υποστηρίξει, να μας δώσει ενέργεια και να μας σπρώξει για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι ο Προμηθέας μοιράζει παραπάνω από 20 ασίστ και έχει μονοψήφιο αριθμό λαθών, σχολίασε: «Το έκανα το σχόλιο πριν. Θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Νομίζω παίξαμε περισσότερο ατομικά παρά ομαδικά, το παιχνίδι σήμερα κερδήθηκε με ατομικές προσπάθειες. Δεν είχαμε ενέργεια, δεν είχαμε διάθεση. Σίγουρα είναι θετικό να κάνεις λίγα λάθη και πολλές ασίστ, πάντως από το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είμαι ικανοποιημένος και μπορούμε να παίξουμε σίγουρα καλύτερα και πιο ομαδικά. Χωρίς να είναι δικαιολογία βέβαια, προερχόμαστε από ένα tour, αλλά νομίζω το θέμα της ενέργειας έπαιξε ρόλο».

Για το ότι ο Ιωνικός είχε περισσότερα ριμπάουντ και πως κάποιοι παίκτες έπαιξαν λίγα λεπτά, όπως ο Μπόγρης και αν αυτό είναι θέμα τραυματισμού ή τακτικής, δήλωσε: «Το θέμα του ριμπάουντ είναι σίγουρα θέμα διάθεσης, ενέργειας, ο Ιωνικός ήταν σίγουρα πιο συγκεντρωμένος, μας πήρε ριμπάουντ που υποτίθεται είμαστε πιο αθλητική ομάδα, και ήταν ένα σημείο του παιχνιδιού που δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλουμε. Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια στους αιφνιδιασμούς, είμαστε άστοχοι, είχαμε παίκτες που σε άλλα παιχνίδια είναι πολύ πιο εύστοχοι. Δεν έχει κανείς κανένα πρόβλημα, στην ουσία παίζουμε με όλους τους παίκτες, όποιοι πιστεύαμε ότι είναι καλύτεροι, έπαιξαν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα