Συζήτηση για τα οικονομικά, το μάνατζμεντ και τον… Παπαθεοδώρου

Συζήτηση για τα οικονομικά, το μάνατζμεντ και τον… Παπαθεοδώρου

Συζήτηση για τα οικονομικά, το μάνατζμεντ και τον… Παπαθεοδώρου

bet365

Η πρώτη επαφή των επίσημων φορέων του ΠΑΟΚ με την ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ επιβεβαίωσε την αμοιβαία επιθυμία συνεργασίας αλλά και την πρόθεση ανάληψης του μάνατζμεντ της εταιρίας.

Ολλανδία - Αγγλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Γιώργος Καραμάνος είναι ο εκπρόσωπος της συγκεκριμένης επιχειρηματικής ομάδας αλλά και βασικός εκφραστής των επιθυμιών τους. Ασχολείται με τις κατασκευές, είναι ο εμπνευστής της ΑΜΚΕ «Δεν λησμονώ», πρόσφατα δραστηριοποιήθηκε και στον χώρο της διαφήμισης με τη δημιουργία σχετικής εταιρίας. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους κ. κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, Θανάση Κατσαρή και πέρα από την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων η οποία ούτως ή άλλως είχε γίνει από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κ. Καραμάνο, ουσιαστικά ο τελευταίος ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε περισσότερο επί του οργανογράμματος, των προσώπων που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο εγχείρημα και κυρίως στην ανάληψη του μάνατζμεντ της εταιρίας. Γιατί σε πρώτη φάση, δεν τίθεται θέμα απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, παρά μόνο η διαχείριση της εταιρίας. Στην επίσημη ενημέρωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες συζητήσεις στις οποίες προφανές θα συμμετέχουν και οι επιχειρηματίες οι οποίοι θα στηρίξουν το project του Γιώργου Καραμάνου. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται η επιθυμία των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών να συναντηθούν και με τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος έχει συνεισφέρει στην ΚΑΕ με ένα ποσό της τάξεως των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ και είναι λογικό α) να θέλουν μια πρώτη επαφή μαζί του για μια ευρεία συζήτηση και β) να ξέρουν αν αυτό το ποσό είναι απαιτητό από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα παραμείνει στην ομάδα είτε από τη θέση την οποία κατέχει σήμερα, είτε από άλλο πόστο. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ επανέλαβε αρκετές φορές την απόφασή αποχώρησης από την ηγεσία της εταιρίας, ωστόσο, στην τελευταία του συνέντευξη στην COSMOTE TV ουσιαστικά άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά καθώς έκανε λόγο για το ενδεχόμενο «επιβολής» μιας μεταβατικής περιόδου η οποία ενδέχεται να του αλλάξει τα σχέδια. Προφανέστατα δεν το είπε τυχαία, είναι ακόμη πιο ευνόητο ότι από τότε είχαν ξεκινήσει οι επαφές με την ομάδα των επιχειρηματιών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συζήτηση επεκτάθηκε και στο αγωνιστικό, στη διαφύλαξη κατακτήσεων της ομάδας αλλά και στην παραμονή προσώπων που έπαιξαν σπουδαία ρόλο στην ανάπτυξή της. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία για την παραχώρηση του μάνατζμεντ, η πρώτη κίνηση των επιχειρηματιών θα είναι η παραμονή του Ηλία Παπαθεοδώρου στην τεχνική ηγεσία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα